Φιλιώ Μέτση: Η βιολόγος που είναι συνώνυμο του wellness διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο instagram. Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο αποδεικνύει την αγάπη της στη γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή, αφού οι αναρτήσεις της αφορούν διάφορα είδη άσκησης καθώς και υγιεινές αλμυρές και γλυκές συνταγές. «Το wellness μπήκε στη ζωή μου τυχαία και την άλλαξε. οι σπουδές μου με βοήθησαν να έχω μια λεπτομερή ενημέρωση για συστατικά και ουσίες τροφίμων που βλάπτουν τον οργανισμό, ενώ σταδιακά και διαβάζοντας πολύ έμαθα ακόμα περισσότερα πράγματα.

Πλέον, κάνω τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα γυμναστική, τόσο με personal trainer όσο και μόνη μου, και οι προπονήσεις μου περιλαμβάνουν cardio, μυϊκή ενδυνάμωση, γιόγκα αλλά και μποξ. Η Φιλιώ λόγω αρχικών σπουδών δεν φοβάται τους ιούς και το απέδειξε με μία σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της.

"Κάνω συνδυαστική γυμναστική"λέει σε πρόσφατη συνέντευξη της η fashion blogger "και γυμνάζω ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα. παράλληλα, προσέχω τη διατροφή μου, φτιάχνω smoothies για πρωινό, δεν πίνω καφέ ούτε αλκοόλ και δεν καπνίζω. δυστυχώς, όμως, τη ζάχαρη δεν έχω καταφέρει να την κόψω, αν και προσπαθώ πολύ".

Όπως λέει η Φιλιώ, αυτό που την ωθεί να συνεχίζει να γυμνάζεται και να τρέφεται σωστά είναι οι θετικές αλλαγές που παρατηρεί καθημερινά στον οργανισμό, το δέρμα, τη διάθεση και τον ύπνο της. στον ελεύθερο χρόνο της.

Η Φιλιώ ψάχνει για νέες ενδιαφέρουσες συνταγές, μαγειρεύει και παρακολουθεί netflix.Οι αστυνομικές σειρές, όπως το Criminal Minds, το CSI, αλλά και τα ντοκιμαντέρ που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες, όπως το true Crime, είναι τα αγαπημένα της. παράλληλα, σχεδιάζει και ονειρεύεται την επόμενη επαγγελματική της κίνηση, που βασίζεται στο wellness.

«Θέλω να καταφέρω να ανοίξω ένα e-shop με συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και ευεργετικά προϊόντα για τον οργανισμό, που δεν υπάρχουν στην ελλάδα.

Νομίζω ότι είναι ένας τρόπος να αξιοποιήσω τις σπουδές μου και να εξελίξω ένα lifestyle που υποστηρίζω και προβάλλω καθημερινά μέσα από τα social media».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις