Ζώδια και έρωτας: Οι άντρες έχουν στο μυαλό τους την ιδανική γυναίκα με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτόν της γυναίκας. Οι περισσότεροι θέλουν να νιώθουν ασφάλεια, άλλοι να μη τους καταπιέζει ενώ τιςθέλουν ανεξάρτητες και σίγουρες για τον εαυτό τους. Πάμε να δούμε ανάλογα με το ζώδιο ποιος τύπος γυναίκας μπορεί να τους εξιτάρει και να τους κάνει να την ερωτευτούν μέχρι τρέλας.


Κριός
Ο Κριός είναι αρκετά δυναμικό ζώδιο οπότε επιλέγει ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες που δε θα χάνουν όμως τη θηλυκότητά τους. Ένας Κριός θέλει μια γυναίκα να του δείχνει την αγάπη της συνέχεια και να τον θαυμάζει, έτσι όπως κάνει κι αυτός. Ακόμα, την θέλει επιτυχημένη στο χώρο της και να μην το βάζει εύκολα κάτω.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα πολύ σταθερό και επίμονο ζώδιο ψάχνει λοιπόν μια γυναίκα που θα τον ηρεμεί και δε θα τον αγχώνει. Συνήθως οι Ταύροι βλέπουν στην μελλοντική τους σύντροφο τη μαμά τους. Θέλουν να είναι νοικοκυρά, καλή μαγείρισσα και να ασχολείται με το σπίτι. Θέλει να γνωρίζει πως κι αυτή μπορεί να κρατήσει τη σχέση τους σε μια λειτουργική αρμονία.

Δίδυμοι
Μια κοινωνική και έξυπνη γυναίκα μπορεί να κερδίσει την καρδιά τους για πάντα. Θέλει η σύντροφός του να είναι άψογη στις κοινωνικές τους εμφανίσεις και γενικά στις κοινωνικές επαφές τους ως ζευγάρι. Να της αρέσουν οι περιπέτειες και το κυριότερο να μη τον καταπιέζει και να μην τον ζηλεύει.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θέλει μια γυναίκα δίπλα του, που να μη χάνει καθόλου τη θηλυκότητά της. Θέλει να είναι πιο συντηρητική να αγαπάει την οικογένειά της και να τον φροντίσει και να τον αγαπά. Ηπίστη είναι πολύ σημαντική για έναν άνδρα Καρκίνο. Να είναι ρομαντική και να μπορείνα τον ανέχεται στις επαναλαμβανόμενες μεταπτώσεις του.

Λέων
Ο Λέων ψάχνει μια γυναίκα-σύμβολο, να την ποθούν όλοι οι άλλοι, αλλά μόνο αυτός να είναι ο τυχερός που την έχει. Να την θαυμάζει, όπως επίσης να τον θαυμάζει κι εκείνη. Γενικά ο Λέων είναι αρκετά γενναιόδωρος και εξίσου γενναιόδωρη επιθυμεί να είναι και η σύντροφός του. Δε θέλει το ταίρι του να τον αμφισβητεί ή να τον ακυρώνει ως προσωπικότητα.

Παρθένος
Για έναν άνδρα Παρθένο είναι πολύ σημαντικό να έχει μία καθαρή και περιποιημένη γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της. Δε θέλει μια γυναίκα ανεπάγγελτη, που δε θα κάνει τίποτα. Την θέλει θετική στις κοινωνικές τους συναναστροφές και γενικά φιλική. Παράλληλα, ψάχνει μια γυναίκα που αυτά που λέει τα εννοεί και δε θα του πει ποτέ ψέματα.

Ζυγός
Ο Ζυγός ονειρεύεται μια γυναίκα αμαζόνα που θα μπορεί να τον έλκει. Επιζητά μια ισορροπημένη σχέση με όλα τα προβλήματα να λύνονται με το διάλογο. Γενικά είναι πολύ δίκαιος άντρας και όταν κάνει λάθος το παραδέχεται. Εκτιμά το χιούμορ και θέλει η γυναίκα να του δημιουργεί την ασφάλεια πως αν τη χρειαστεί, αυτή θα είναι εκεί για αυτόν.

Σκορπιός

Αν μπορείς να είσαι σeξι και ελκυστική έχεις κερδίσει την καρδιά ενός Σκορπιού. Πρόσεχε όμως μη τον κάνεις να ζηλεύει και να προκαλείς. Έχει φύγει με συνοπτικές διαδικασίες. Θέλει μια γυναίκα εκρηκτικό θηλυκό στο κρεβάτι, αλλά στην καθημερινότητά της να είναι απλή. Να μην είναι φλύαρη, αλλά να μπορεί να κάνει μαζί της εποικοδομητικές συζητήσεις.

Τοξότης
Ο Τοξότης ονειρεύεται μια γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, ανεξάρτητη, φιλελεύθερη, όχι καταπιεστική και έτοιμη για νέες περιπέτειες. Να αγαπά τα ταξίδια και να θέλει να κάνουν μαζί κοινές δραστηριότητες. Σιχαίνεται τη γκρίνια και τις σκηνές ζηλοτυπίας και προτιμά να του αφήνει ελεύθερο χώρο και χρόνο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει δίπλα του μια γυναίκα που είναι πετυχημένη επαγγελματικά, έξυπνη και με χιούμορ. Να νιώθει ότι μπορεί να την εμπιστευτεί και να αγαπά το περιβάλλον του. Γιατί για το ζώδιο αυτό, δεν αρκεί μόνο να έχει μια γυναίκα δίπλα του που να αγαπά τον ίδιο, αλλά θέλει να αποδέχεται και την οικογένειά του. Να είναι εντυπωσιακή, αλλά ταυτόχρονα σεμνή και σοβαρή.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος ψάχνει για μια γυναίκα που θα είναι σύντροφος, αλλά και φίλη του. Όταν είναι στο κρεβάτι, την θέλει να είναι το απόλυτο θηλυκό, αλλά στην καθημερινότητά της σεμνή και απλή. Να έχει ανοιχτό μυαλό, χιούμορ, ειλικρίνεια και ευθύτητα. Ο Υδροχόος θέλει μια γυναίκα δυναμική και ανοιχτόμυαλη, χωρίς προκαταλήψεις και δήθεν συμπεριφορές.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς ψάχνει μια γυναίκα θερμή κι εκδηλωτική, που θα ανεβάζει και θα τονώνει την αυτοπεποίθησή του. Δυναμική, με αυτοπεποίθηση και καθόλου επικριτικήΕπίσης, να είναι ρομαντική και τρυφερή μαζί του. Δεν του αρέσει η πίεση, αλλά θα του άρεσε η σύντροφός του να είναι σε θέση να τον επαναφέρει στην… τάξη, όταν τον πιάνει η κυκλοθυμική του συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις