Πάμελα Άντερσον: Ο 12 μόλις μέρες σύζυγος της, Τζόν Πίτερς έστειλεemailστο Page Six καιχαρακτήρισε τον εαυτό του «γεροηλίθιο» εξηγώντας πως εξαπατήθηκε από την ηθοποιό. «Την καλωσόρισα στην ζωή μου με ανοιχτές αγκάλες και την αγάπησα όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια που την φρόντιζα» έγραψε και συνέχισε: «Πλήρωσα τους λογαριασμούς της επειδή ήταν απένταρη. Της αγόρασα μια ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα».

Στη συνέχεια της επιστολής του 0 74χρονος αρνήθηκε πως αυτός ήταν που έκανε την πρόταση γάμου στηνΠάμελα Άντερσον, ενώ ισχυρίστηκε πως η 52χρονη ήταν εκείνη που πρότεινε να παντρευτούν μέσω ενός μηνύματος. «Όταν μου έστειλε μήνυμα πως ήθελε να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη. Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε περίπου 200.000 δολάρια σε χρέη, τα οποία δεν μπορούσε να ξεπληρώσει, γι’ αυτό και τα πλήρωσα εγώ. Κι αυτό ήταν το ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο ανόητος από έναν γεροηλίθιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 20 Ιανουαρίου με τον χωρισμό τους να έρχεται μόλις 12 μέρες μετά. Σε δήλωσή της μάλιστα, ανέφερε: ««Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει ηΠάμελα Αντερσονστην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη έκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις