Ζώδια:Σίγουρα με τηνπρώτη ματιά, είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά όταν έρχονται κοντά η έλξη μεταξύ τους είναι ακατανίκητη. Ποιοιείναι λοιπόν αυτοίοι συνδυασμοί ζωδίων;

ΚΡΙΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φωτιά και Νερό και η φλόγα μεταξύ τους δεν σβήνει ποτέ. Σαν χαρακτήρες διαφέρουν, όπως η μέρα με την νύχτα. Το πιο πιθανό είναι γενικά να «βγάζουν μαχαίρια» και να τσακώνονται, ωστόσο, θέλει τόσο πολύ ο ένας τον άλλο, που στο τέλος ξεπερνούν και ξεχνούν τα πάντα. Η σχέση τους θα έχει ένταση, αλλά είναι πολύ πιθανό να κρατήσει ακόμα και για πάντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΙΧΘΥΕΣ

Ο κοινωνικός, εξωστρεφής και ομιλητικός Δίδυμος μαζί με το ήσυχο και χαμηλών τόνων Ψαράκι, όχι μόνο φαίνονται αλλά και είναιτελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Όταν όμως συναντηθούν, έλκονται και είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν τελικά μαζί. Και αυτό γιατί βρίσκει ο ένας στον άλλο πράγματα που του λείπουν και που μπορεί κατά βάθος να ήθελε να έχει.

ΖΥΓΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Ο κοινωνικός και δραστήριος Ζυγός από τη μιακαι ο σπιτόγατος καιβαρύς Ταύρος έχουν μεγάλες διαφορές σαν χαρακτήρες αλλά…ΟΖυγός θα μπορούσε εύκολα να γοητευτεί από την σταθερότητα του Ταύρου, την υπομονή του και την ικανότητά του να παίρνει αποφάσεις. Ο Ταύρος από την άλλη μαγεύεται από την γοητεία και τους καλούς τρόπους του Ζυγού, αλλά και από την… glamour ζωή του γενικότερα. Στο κρεβάτι πάντως για τα λέμε και όλα, αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να είναι και εκρηκτικός!

ΛΕΩΝ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο «Βασιλιάς» και εγώ!Ο Λέοντας βρίσκει στον Καρκίνο την αγάπη, την φροντίδα, τηνπροσοχή, την τρυφερότητα και το άτομο με το οποίο θα μπορέσει να κάνει οικογένεια. Και για τους δυο τα παιδιά είναι η πρώτη τους προτεραιότητα, όπως επίσης και οι αρχές. Ο Καρκίνος έλκεται από την λάμψη του Λέοντα και «τυφλώνεται» από την αρχηγική του στάση και συμπεριφορά. Εάν κάνουν σχέση, τότε αυτή θα μπορούσε να κρατήσει για καιρό και να καταλήξει και σε γάμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτά τα δύο άτομα, ακριβώς επειδή είναι τόσο αντίθετα, έλκονται και μάλιστα… δεν μπορούν να αντισταθούν στα αισθήματά τους. Ο ένας βρίσκει στον άλλο όλα όσα του λείπουν και καλύπτει τα κενά του και στην καθημερινότητά του, αλλά και στα συναισθήματά του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις