Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Καλεσμένη στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος παίζει στο έργο «Μακμπέθ» του Σαίξπηρ. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα σχέδιά της και για τον έρωτα δηλώνοντας πως τώρα δεν έχει σχέση: «Δεν είμαι μόνη μου, έχω τους φίλους μου. Δεν έχω έναν σύντροφο γιατί δεν έχει προκύψει. Είχα ανάγκες άλλες. Εάν βρεθεί ένας άνθρωπος που πραγματικά είναι σύντροφος ζωή θα ξαναπαντρευόμουν».

Παρόλα αυτά δήλωσε ότι θα έκανε δεύτερο γάμο άνετα αλλά και ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για ραντεβού: «Εάν βρεθεί ένας άνθρωπος που πραγματικά είναι σύντροφος ζωή θα ξαναπαντρευόμουν». Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, Μαρία Χάνου, που ακολουθεί τα βήματά της: «Κάθε φορά που τη βλέπω με εντυπωσιάζει με το πώς εξελίσσεται. Μας ζητάνε όλοι να παίξουμε με την κόρη μου. Δεν θα ήθελα. Ούτε αυτή δεν θέλει ακόμη, κάνει τα δικά της πράγματα, δοκιμάζεται. Γιατί να τα μπλέξουμε;».

«Δεν ήθελα καθόλου να γίνει ηθοποιός αλλά μετά με έπεισε. Θα μου άρεσε να γίνει τραγουδίστρια για να μην είναι μέσα στον δικό μας χώρο γιατί είναι πολύ δύσκολος. Με σόκαρε λίγο γιατί δεν ήξερα πόσο επιλογή της ήταν. Από μωρό ήταν μέσα στα θέατρα. Εγώ φταίω που δεν της είχα εμπιστοσύνη γιατί δεν κάνει άσκεπτα κάτι. Μου αρέσει ότι ενώ είναι πολύ όμορφο κορίτσι είναι κωμική. Δεν τη βοηθήσαμε ποτέ να βρει δουλειά. Στη “Μουρμούρα” ο Βλαδίμηρος τη σύστησε, πέρασε από οντισιόν. Εγώ η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που βοηθάει. Αλλά δε μου πέρασε από το μυαλό για να νιώθει αυτή καλά.», είπε.

«Όταν νιώθω ότι αδικούμαι το λέω κατάμουτρα. Τι θα πει ευγένεια; Θα τα πω παντού. Δε με νοιάζει αν δεν με ξαναπάρουν σε μια δουλειά» εξήγησε. «Για μένα τα νούμερα τηλεθέασης είναι ο κόσμος που με σταματάει. Στο ‘Παρά πέντε’ γινόταν ότι γίνεται σήμερα με τις ‘Μέλισσες» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις