Άγριες Μέλισσες: Σε αυτό το Διαφάνι, μια ήσυχη μέρα δε θα περάσουν οι κάτοικοι του. Από μυστικό σε μυστικό και από ίντριγκα σε ίντριγκα μπλέκουν οι πρωταγωνιστές της σειράς που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς την τρέχουσατηλεοπτική σεζόν. Αυτήτη φορά οι δραματικές εξελίξεις έχουν να κάνουν μ ε τον «κακό» του χωριού, τον Μελέτη. Πάνω που πήγε να γίνει καλύτερος λόγω έρωτα…

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV O’ CLOCK για τις Άγριες Μέλισσες η Σοφία Τσίρκα, η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα. Ο ταξίαρχος υπόσχεται να την βοηθήσει και αρχίζει αμέσως τις έρευνες. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της. Την ίδια στιγμή ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του.

Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί. Από την άλλη, ο Δούκας αντιλαμβάνεται το έντονο ενδιαφέρον του Μελέτη προς την κόρη του και υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη. Μάλιστα, όταν ο Δούκας μαθαίνει πως ο γαμπρός του και ο Μελέτης καβγάδισαν, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν.

Ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη και επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Έτσι, αποφασίζει να μην αφήσει ατιμώρητο τον Μελέτη και τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Λίγες ώρες μετά, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής σε κανέναν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις