Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης Άννα Βίσση: Ο έρωτας και ο βήχας δενκρύβονται λέει ο θυμόσοφος λαός μας και δεν έχει άδικο. Ούτε και οι εγκυμοσύνες βέβαια. Όπως και να έχει, το ερωτευμένο ζευγάρι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, αμφότεροι ταλαντούχοι και λαμπεροί ηθοποιοί, αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους που μετρά ήδη έναν χρόνο ζωής. Τώρα αν θα την πάνε στα σκαλιά της εκκλησίας ή τουδημαρχείου, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οργιάζουν οι φήμες πωςπεριμένουν μέσα στους επόμενους μήνες το μωρό τους.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και ήθελε να της μείνει αξέχαστη. Ενώ το ζευγάρι λοιπόν διασκέδαζεστο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ο αγαπημένος ηθοποιόςέκανε το καλύτερο δώρο στην σύντροφό του, αφού της ζήτησε μπροστά σε όλους τους θαμώνες να την παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο,γονάτισε μπροστά στην καλή του και της είπε: «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;». Εκείνη φανερά ενθουσιασμένη απάντησε ναι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μαγαζί σείστηκε από τα χειροκροτήματα των θαμώνων όταν ο ηθοποιός πρόσφερε στην Λένα το μονόπετρο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις