Ζώδια: Τα άστρα μας δείχνουν τα 4 ζώδια με την πιο έντονη σεξουαλική ζωή, αυτά που έχουν ατελείωτο πάθος και ικανότητα στο σεξ.Ετοιμαστείτε λοιπόν να εκπλαγείτε με τα 4 πιο σεξουλιάρικα ζώδια, τα οποία ωστόσοδεν περιλαμβάνουν το Σκορπιό του οποίου αρέσει ιδιαίτερα το σεξ, αλλά κάποιες φορές καταλήγει τόσο ψυχρός και κυνικός, ακόμη και στο κρεβάτι.

Επίσης είναι ζώδια που δεν δειλιάζουν να μιλήσουν για το τι θέλουν στο σεξ καθώς ξέρουν ότι το κλειδί για καλό σεξ είναι η δημιουργία σεξουαλικής χημείας. Είναι αυτοί που τους ενδιαφέρει τι θέλει ο σύντροφός τους γιατί έτσι, γνωρίζουν ότι θα οδηγηθούν σε μοναδικές εμπειρίες.

Τέσσερα ζώδια με έντονη σεξουαλική ζωή

Κριός

Ο Κριός είναι τολμηρός και παθιασμένος. Θα φύγει για λίγη ώρα από το γραφείο απλά για να πάει για σεξ (δεν βρίσκεται τυχαία στη λίστα με τα πιο επικίνδυνα ζώδια για παράνομη σχέση). Ζώδιο που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Και δεν θα διστάσει να κάνει και τα πάντα για να το αποκτήσει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι οι βασιλιάδες της γοητείας. Ζώδιο που του αρέσει το σεξ και το έχει ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων του. Οι Ζυγοί ξέρουν πώς να γοητεύουν και επειδή τους αρέσει πολύ το σεξ δεν θα ντραπούν να πείσουν το «αντικείμενο» του πόθου να έρθουν πιο κοντά. Θα το κάνουν όμως με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι ο άλλος κάνει την πρώτη κίνηση και όχι οι ίδιοι! Περίεργοι τύποι! (δείτε τι θέλει κάθε ζώδιο στο σεξ εδώ).

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι ναι, αλλά έχουν και πολύ πάθος. Οι Ιχθείς μόλις συναντήσουν κάποιον θα καταλάβουν αν υπάρχει πάθος μεταξύ τους και αμέσως ή θα τον απορρίψει ή θα επιδιώξει να έρθει πιο κοντά μαζί του. Πολύ έξυπνο ζώδιο που μπορεί να διαβάσει τι θέλουν οι άλλοι. Και ναι, μερικά από τα πιο καυτά φιλιά της ζωής τους, όλα τα υπόλοιπα ζώδια, θα μπορούσαν να τα είχαν δώσει με Ιχθείς. Τόσο πάθος. Επομένως την επόμενη φορά μην τους αποφύγετε…

Ταύρος

Οι Ταυρικοί αγαπούν να τους εκτιμούν. Επιζητούν επίσης σταθερότητα, αγάπη και κολακείες. Είναι μακράν το πιο ενθουσιώδες στο κρεβάτι, ζώδιο της Γης. Λατρεύουν αυτή την αίσθηση οικειότητας που αναπτύσσεται μεταξύ δύο ανθρώπων και όταν είναι με κάποιον, καθώς περνά ο καιρός, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σεξουαλικές τους επιδόσεις θα βελτιώνονται.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις