Ποια είναι η τυχερή σας μέρα λοιπόν το 2020 σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Κριός

Για τους Κριούς η πιο τυχερή ημέρα του χρόνου είναι η 1η Οκτωβρίου. Τότε όλα θα συνωμοτήσουν υπέρ σας τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, η ύπαρξη νέας Σελήνης σας βάζει στο επίκεντρο και ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε πλήρως και δεν θα χάσετε!

Ταύρος

8 Μαρτίου θα είναι μια μοναδική ημέρα για τους Ταύρους. Η Αφροδίτη στον Ταύρο συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο, και ευνοεί τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Επειδή η Αφροδίτη επηρεάζει την καριέρα και το εισόδημά σας, είναι πιθανόν να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος!

Δίδυμος

Ο Αύγουστος θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος με τους Διδύμους και συγκεκριμένα στις 7Αυγούστου. Αν υπάρχει κάτι που δεν έχετε υλοποιήσει μέχρι εκείνη την ημέρα, τότε είναι η ευκαιρία σας. Είναι μια θετική περίοδος κυρίως στον οικονομικό τομέα. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε!

Καρκίνος

Οι καρκίνοι μπορεί να περιμένουν λίγο αλλά θα αξίζει η αναμονή! Στις 14 Δεκεμβρίου τα άστρα σας ευνοούν σε όλους τους τομείς. Η ευημερία τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και προσωπικό θα σας γεμίσει την απαραίτητη ενέργεια να θέσετε ακόμα πιο υψηλούς στόχους – τους οποίους και θα πετύχετε!

Λέων

Η πιο τυχερή ημέρα για τα λιονταράκια είναι στις 6Σεπτεμβρίου. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να ζητήσετε το οτιδήποτε! Η ομορφιά και η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνουν να ακτινοβολείτε και να ελκύετε πολύ κόσμο – κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ευημερία σας.

Παρθένος

25 Αυγούστουθα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα για τους παρθένους. ΟΕρμής στον Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τι σημαίνει αυτό; Θα είναι μια εκπληκτική στιγμή για οτιδήποτε αφορά τον εργασιακό τομέα, αλλά και τον οικονομικό – σε σημείο μάλιστα, που μπορεί να φέρει και απρόσμενες προαγωγές και αυξήσεις. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τι θέλετε και τι αξίζετε, ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι θα το πετύχετε.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος είναι ευνοϊκός για τους Ζυγούς με αποκορύφωμα στις7 Φεβρουαρίου. Εκείνη την ημέρα θα συνειδητοποιήσετε για μια ακόμα φορά πόσο δυνατή είναι η σχέση σας. Μια πιθανή εγκυμοσύνη μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερη ευτυχία στην οικογένειά σας.

Σκορπιός

Στις 3 Οκτωβρίου θα αποκτήσετε ό,τι έχει ποθήσει η καρδιά σας. Αυτή την ημέρα θα κάνετε θετικές κινήσεις που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Η σχέση σας θα ευνοηθεί ακόμα περισσότερο, κάτι που θα επιτρέψει σε εσάς και τον σύντροφό σας να πάτε ένα βήμα παρακάτω-είτε αυτό σημαίνει γάμο ή η απόκτηση παιδιού. Τον Οκτώβριο θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και στον εργασιακό τομέα.

Τοξότης

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Αυτό θα φέρει νέες εμπειρίες και επαφές με πιθανούς συντρόφους, φίλους ή ακόμα και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Εκείνη την ημέρα η διάθεσή σας θα απογειωθεί.

Αιγόκερως

Ο πλανήτης Δίας αγαπάει τους Αιγόκερους και γι’ αυτό θα τους φέρει πολλή τύχη και ενέργεια το 2020. Πάρτε το ημερολόγιο και σημειώστε από τώρα δύο ημερομηνίες που θα σας αλλάξουν την ζωή: 20 Φεβρουαρίου και 28 Μαρτίου. Στην θέση σας θα παίζαμε τζόκερ… όλο τον χρόνο.

Υδροχόος

Στις 31 Μαρτίου ο περιπετειώδης Άρης συναντά τον Κρόνο για να ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας. Εκείνη την ημέρα το μυαλό σας θα βρίσκεται σε εγρήγορση και θα είστε έτοιμοι να κινήσετε μέχρι και βουνά για να πετύχετε τους στόχους σας. Όλος ο Μάρτιος θα αποδειχθεί πηγή δύναμης. Αξιοποιήστε τον όσο το δυνατόν καλύτερα!

Ιχθύς

5Δεκεμβρίου θα είναι μια καταπληκτική ημέρα για τα ψαράκια που ευνοεί τον έρωτα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Θα έχετε την ευκαιρία – και την επιθυμία – να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους με την ευγένειά σας, γεγονός που θα σας γεμίσει με περισσότερη αγάπη στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις