Ο Ήλιος σήμερα μπαίνει στο συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων, στρέφοντας την προσοχή μας σε οτιδήποτε μπορεί να μας προσφέρει ψυχική, πνευματική και σωματική ανακούφιση. Εναλλακτικές θεραπείες και τέχνες τραβούν το ενδιαφέρον μας και ενδεχομένως να αποτελέσουν μια ωραιότατη φυγή από τη μουντάδα της καθημερινότητας, ενώ θα είμαστε πιο ονειροπόλοι, ευφάνταστοι και με μεγαλύτερη έμπνευση. Από την άλλη, μας κάνει πιο ευαίσθητους, συμπονετικούς, με κατανόηση και πρόθυμους να βοηθήσουμε και να σου συμπαρασταθούμε.

Ταύροι, τα φώτα στρέφονται πάνω σας, έχετε τύχη και ικανότητες, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην πεισμώνετε. Ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό που θα επιχειρήσετε να σας φέρει μπροστά σε τοίχο.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μην αφήνετε τις ανασφάλειές σας να σας καθοδηγούν γιατί θα χάσετε μοναδικές εμπειρίες είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό τομέα.

πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις