Πριν κυλήσει λοιπόν η Τσικνοπέμπτη και ανεξαρτήτως αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι ενημερωθείτε για την επιρροή των άστρων

Κριός

Κάτι πρέπει να κάνουμε πριν την άνοιξη. Έτσι δεν είναι Κριέ μου; Αν επιθυμείτε να αλλάξει η ερωτική σας κατάσταση προς το καλύτερο, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι την εποχή αυτή, τότε χρειάζεται να αφήσετε στην άκρη αρνητικές σκέψεις που τείνουν να εγκλωβίζουν το συναίσθημά σας και να δείτε τη ζωή σας με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Εκτός από ότι αρνητικό αλέθει με επιμονή το μυαλό σας χωρίς να κάνετε κάτι για να το πετάξετε έξω, επιτρέπετε σε ανθρώπους να σας κάνουν κριτική ή να σας δίνουν νουθεσίες για το πως να πορευτείτε στη δική σας προσωπική ζωή. Είναι απαράδεκτο να τους το επιτρέπετε λοιπόν.

Ταύρος

Συννεφιασμένη Τσικνοπέμτη η σημερινή. Ίσως σήμερα να έχετε μία στενάχωρη κουβέντα με το σύντροφό σας, αφού θα σας μιλήσει για κάποιες πληροφορίες που πήρε από τρίτους και αφορούν τη σχέση σας. Καλοθελητές να ξέρετε παντού υπάρχουν και δυστυχώς σε στιγμές αδυναμίας, μπορούν να επηρεάσουν με τα λόγια τους τον άνθρωπό σας. Καθησυχάστε την ανασφάλειά του με τρόπο έντεχνο και με μια αγκαλιά ανθρώπινη. Ανάλογο περιστατικό μπορεί να συμβεί και σε σας τους αδέσμευτους. Κάποιος να σας κατηγορήσει στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να το απογοητεύσει για σας. Αντιζηλίες δυστυχώς.

Δίδυμοι

Το χετε και η μέρα προσφέρεται. Χρησιμοποιείστε το πνεύμα και την εξυπνάδα σας με πιο έντεχνο τρόπο, εάν θέλετε να κερδίσετε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Είστε από τα άτομα, που κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθείτε, ενώ πολύ συχνά γίνεστε η ψυχή μιας συντροφιάς. Όμως, τις τελευταίες μέρες για διάφορες αιτίες, η συναισθηματική σας κατάσταση σας κάνει αμφίθυμους. Άλλοτε υπερχειλίζετε συναισθηματικά κι άλλοτε δείχνετε απόμακροι. Ενώ μια νευρικότητα διακατέχει την παρουσία σας. Έτσι όμως εξανεμίζεται η ερωτική ατμόσφαιρα και είναι κρίμα.

Καρκίνος

Μεγάλη πόρτα θα διαβείς και θα είναι αεροδρομίου (άντε σιδηροδρομικού σταθμού)Σε έναν προορισμό που κάποτε είχατε ξανά πάει, ίσως να ταξιδέψετε τις ημέρες αυτές. Ανεξάρτητα από την παρούσα αισθηματική σας κατάσταση, δεν αποκλείεται να συναντήσετε τυχαία, ένα παλιό σας έρωτα. Αυτό θα σας δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα. Μνήμες θα ανακληθούν και στιγμές που ζήσατε με το άτομο αυτό, υπάρχει η πιθανότητα να αναβιωθούν. Ναι, οι μέρες αυτές, είναι γεμάτες από ερωτικά απωθημένα που βγαίνουν από μέσα σας. Είναι εποχή όπου θα συμβούν ερωτικές επανασυνδέσεις κι είστε μέσα σε εκείνους που θα τις εξετάσετε εκ νέου. Σκεφτείτε το.

Λέων

Ισορροπούν τα πράγματα. Σήμερα και αύριο, θα σας δοθεί μία σημαντική ευκαιρία που θα κάνει ταχύτερη την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά κάποιοι σημαντικοί στόχοι ή φιλοδοξίες σας και όλο αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σας. Έτσι με περισσότερη θετική σκέψη και ανεβασμένη αισιοδοξία, το νήμα της ερωτικής σας ζωής θα το πιάσετε από την αρχή. Θα φερθείτε με δοτικότητα στον άνθρωπο που σας συνοδεύει ερωτικά, θα δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη αν είστε μόνοι, θα επιχειρήσετε μια ερωτική επανασύνδεση, εάν αυτό επιθυμείτε. Γιατί όχι;

Παρθένος

Ας μιλήσουμε για επανασυνδέσεις. Εάν στις επιθυμίες σας, ανήκει μια ερωτική επιστροφή, μια επανασύνδεση, τις μέρες αυτές, είναι πιθανόν να σας συμβεί, είτε γιατί θα γίνει από μόνο του, είτε γιατί εσείς θα το προκαλέσετε εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις. Να θυμάστε όμως, ότι όσο πιθανή είναι μια επανασύνδεση, τόσο πιθανό είναι να μην κρατήσει και πολύ, αφού λίγο μετά, θα διαπιστώσετε πως μάλλον προβληματικά θα εξελίσσεται, παρά να σας δώσει σημάδια ότι υπάρχουν δυνατότητες να έχει διάρκεια στο χρόνο. Το σίγουρο είναι, ότι σύντομα δε θα είναι πια το απωθημένο σας. Δείτε το.

Ζυγός

Ζυγέ μου πρέπει να βρούμε ισορροπία και ηρεμία. Όταν δεν είστε στα καλύτερά σας και συναισθηματικά είστε ευάλωτοι, μπορεί το παραμικρό να σας ρίξει την ψυχολογία σας. Με αφορμή ένα τέτοιο γεγονός σήμερα, ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Όμως υπάρχει σοβαρή η πιθανότητα, να δεχτείτε τη βοήθεια ενός ανθρώπου και την προσπάθειά του να σας βγάλει από την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεστε, ενεργώντας υποστηρικτικά. Εδώ λοιπόν θα πρέπει να εστιαστείτε και να αναρωτηθείτε, μήπως πίσω από την καλή του πρόθεση, ο άνθρωπος αυτός καλλιεργεί και άλλα αισθήματα, κυρίως ερωτικά για το πρόσωπό σας. Γιατί όχι;

Σκορπιός

Θα βρεθεί άκρη. Προβληματίζεστε τις ημέρες αυτές για την πορεία που έχει πάρει η αισθηματική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, σίγουρα θα σκεφτείτε και λίγο μετά θα βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε εκ νέου, αφού από τις αντιδράσεις σας θα εξαρτηθεί το μέλλον της και από τις αναθεωρήσεις που θα κάνετε, έτσι ώστε να αλλάξετε στάση και οπτική. Αναθεωρήσεις πρέπει να κάνετε ακόμα κι εσείς που δεν έχετε το διάστημα αυτό μία σχέση. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τον έρωτα, να ξέρετε πως είναι μη αποδοτικός και σε μερικές των περιπτώσεων, παρωχημένος.

Τοξότης

Η προσωπική και ερωτική ζωή του κάθε ανθρώπου, είναι κάτι που τον αφορά, αυτόν και μόνο αυτόν. Σήμερα όμως αλλά και για τις επόμενες ημέρες, ίσως να ακούσετε να γίνονται σχόλια και νουθεσίες από δικούς σας ανθρώπους, κριτικές που αφορούν είτε εσάς εάν είστε μόνοι και τον τρόπο που χειρίζεστε τα προσωπικά σας, είτε αν βρίσκεστε με έναν άνθρωπο τη σχέση σας. Λόγω του ότι η συμπεριφορά σας είναι παρορμητική καλό θα ήταν ότι και αν ακούσετε να παραμείνετε σιωπηλοί και να μην δώσετε δικαίωμα σε κανένα να σας σχολιάζει ακόμα κι αν είναι αδερφός σας.

Αιγόκερως

Ήταν μια δύσκολη περίοδος με πολλά πάνω κάτω. Επειδή το τελευταίο διάστημα συναισθηματικά είχατε πολλές μεταπτώσεις, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας, χρειάζεται συμφιλίωση. Μην μπείτε λοιπόν για άλλη μια φορά να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Προτιμήστε σήμερα να λύσετε τις διαφορές σας μέσα από μία αγκαλιά. Τα λόγια περιττεύουν και η κριτική που έχετε την έφεση να κάνετε περισσότερο τελευταία. Εάν είστε μόνοι, διώξτε την αυστηρότητα από το πρόσωπό σας. Φορέστε το γοητευτικό σας χαμόγελο, γιατί ο έρωτας σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Κάντε το.

Υδροχόος

Βγάλτε κινητό ημερολόγιο και στυλό. Αν και στη μέση της εβδομάδας, κανονίστε εγκαίρως μια μικρή εκδρομή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για το σαββατοκύριακο που έρχεται. Έχετε ανάγκη να ανανεωθείτε ψυχολογικά, να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και γιατί όχι, να ερωτευτείτε εκ νέου. Αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση επίσημη ή ανεπίσημη, κάντε κάτι για να την ανανεώσετε. Αν δεν το κάνετε, φαίνεται ότι έξω από το παράθυρο της σχέσης, θα περάσει ένα τρίτο πρόσωπο και θα την ξεσηκώσει χαλώντας τη. Πάρτε τα μέτρα σας λοιπόν, μην έχουμε πιέσεις και στεναχώριες από το πουθενά. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς

Προσχή αλλά μην τρομάζετε Μία αιτία θα σταθεί εμπόδιο σήμερα να αφιερώσετε χρόνο και όμορφες στιγμές στο σύντροφό σας, που την εποχή αυτή, όλο και πιο συχνά, βιώνει την απουσία σας. Οι υποχρεώσεις σας μέρα με την ημέρα μεγαλώνουν κι έτσι οι στιγμές χαλάρωσης περιορίζονται. Ο έρωτας όμως σήμερα σας ζητά τα ρέστα. Απουσιάζετε και αυτό καλό θα ήταν να το συνειδητοποιήσετε. Προσέξτε μάλιστα μήπως σε στιγμές αφηρημάδας, στείλετε ένα ερωτικό μήνυμα στο λάθος αποδέκτη. Μπορεί να τύχουν παρεξηγήσεις με πρωταγωνιστή εσάς, κάτι που μετά δε θα μπορείτε να το μαζέψετε εύκολα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις