Κορονοϊός 2020 – Τομ Κρουζ: Ο Τομ Κρουζ φεύγει εκτάκτως από την Ιταλία όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του "Mission Impossible 7” ο Τομ Κρουζ. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρισκόταν στη Βενετία για κάποια γυρίσματα στη γειτονική χώρα με το ξέσπασμα όμως του κορονοϊού, η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει τα γυρίσματα της ταινίας ενημερώνοντας ότι: "Για την ασφάλεια του καστ και του πληρώματος της ταινίας, αποφασίσαμε να ματαιώσουμε τα τριών εβδομάδων γυρίσματα στη Βενετία, για το πρώτο μέρος της ταινίας "Mission: Impossible 7”.

Ο ηθοποιός έπρεπε πραγματοποιήσει κάποια γυρίσματα σε μερικά από τα πιο γραφικά μέρη της Βενετίας, αλλά όλα σταμάτησαν αφού οι αρχές έκλεισαν τα βασικά αξιοθέατα για να περιορίζουν την περαιτέρω εξάπλωση της θανατηφόρας νόσου. Ο αστέρας του Χόλιγουντ ήθελε να γυρίσει μια σκηνή με μια γόνδολα μέσα στα αρχαία κανάλια της πόλης όπως και κάποιες σκηνές σε διάφορες μεσαιωνικές πλατείες που είναι επίσης δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα. «Κατανοώντας την ανησυχία τους, έχουμε επιτρέψει σε όλους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέχρι να αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα. Στο μεταξύ παρακολουθούμε την κατάσταση και συνεργαζόμαστε με τους υγειονομικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους όσο η επιδημία εξελίσσεται», δηλώνουν άτομα της παραγωγής.Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τομ Κρουζ, παρέμεινε για λίγες μέρες αποκλεισμένος σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βενετίας, με κάποιες πηγές να αναφέρουν ότι έχει ήδη αποχωρήσει από τη χώρα και έχει μεταφερθεί στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Λούκα Ζάια πρόεδρος της περιφέρειας του Βένετο, διέταξε το κλείσιμο όλων των σχολείων και των μουσείων και ακύρωσε όλες τις πολιτιστικές, αθλητικές και δημόσιες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόωρης λήξης του παγκοσμίου φήμης καρναβαλιού της Βενετίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις