Ζώδια 2020: Η επαναπροσέγγιση έχει να κάνει με εγωισμό. Όταν τον βάζεις κάτω και ζητήσεις δεύτερη ευκαιρία, τότε όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα. Ωστόσο, υπάρχουν και ζώδια τα οποία δεν δέχονται κάτι τέτοιο. Επομένως, μην επιδιώξεις… επιστροφή σε αυτά τα 4 ζώδια γιατί θα χτυπάς το κεφάλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλήθεια τώρα; Θα ήθελες να γυρίσεις πίσω στον Σκορπιό; Για ποιο λόγο; Για να γίνεις βούτυρο στο ψωμί του και να πάρει την εκδίκηση που τόσο θέλει από εσένα. Μην νομίζεις ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί μεταξύ σας. Σε περιμένει στην γωνία και θα σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ, απλά και μόνο για να νιώσει καλύτερα, να πάρει την ικανοποίησή του και φυσικά το αίμα του πίσω. Από εμάς είναι όχι και πάλι όχι!!!!

ΚΡΙΟΣ

Άδικος κόπος θα είναι το να προσπαθήσεις να γυρίσεις πίσω σε έναν Κριό. Το πιο πιθανό είναι ότι σε έχει αφήσει πίσω του και να έχει βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου, μιας και είναι ζώδιο που βιάζεται να πάει παρακάτω. Γενικά, οι Κριοί έχουν ένα πολύ καλό -για εκείνους- στοιχείο: Ξενερώνουν εύκολα και χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους. Τους αρέσει το διαφορετικό, το καινούργιο και τους εξιτάρει η νέα περιπέτεια. Άρα εσύ κατά πάσα πιθανότητα θα φας ένα μεγάλο άκυρο και θα πέσεις στα πατώματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Κριό. Έτσι και φύγει από μια σχέση, δεν ξαναγυρίζει. Δεν του αρέσει το ξαναζεσταμένο φαγητό και το αποφεύγει. Επιδιώκει και αυτός τις νέες περιπέτειες και είναι της άποψης ότι από την στιγμή που δεν σας βγήκε την πρώτη φορά, δεν θα πετύχει η συνταγή, ούτε την δεύτερη. Άρα πάει παρακάτω και το πιο πιθανό είναι να σου κλείσει και καμιά πόρτα κατάμουτρα γιατί ως γνωστόν είναι και λίγο… απότομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν τα πάει καθόλου καλά με το παρελθόν. Πώς είναι ο Καρκίνος; Καμία σχέση!!!!! Έτσι και είσαι στην κατηγορία των πρώην, εκεί θα παραμείνεις για εκείνον. Δεν θέλει να γυρίζει στα παλιά, θέλει το νέο, το φρέσκο που θα του δώσει τον ενθουσιασμό και τα καρδιοχτύπια του καινούργιου έρωτα. Θέλει να κάνει όνειρα από την αρχή και γενικότερα να κοιτάζει μπροστά. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε βάλει στη λίστα… με τις φίλες του, που είναι αρκετά επώδυνο, αν δεν τον έχεις ξεπεράσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις