Ζώδια Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου:Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας και σας προειδοποιεί για το τι πρέπει να προσέξετε σήμερα ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων…Οι τυχεροί των όψεων του Ανάδρομου Ερμή με Ήλιο και Άρη, είναι κυρίως οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει και δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην σχέση σου οδηγώντας σε μετωπικές συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός που επικρατεί δεν σε αφήνει να απολαύσεις πιθανή νέα γνωριμία.

Ταύρος
Σήμερα νιώθεις να βουλιάζεις στην δυσαρέσκεια και σε θολές σκέψεις που τριβελίζουν το μυαλό σου και επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και προκαλεί εντάσεις και ξεσπάσματα.

Δίδυμοι
Σήμερα δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου διαφωνώντας για στόχους που μπορεί να έχετε θέσει από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, σημαντικό είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις για ιδεολογικούς λόγους.

Καρκίνος
Σήμερα η ένταση που βιώνεις στην δουλειά μπορεί να οδηγήσει σε εκτόνωση στο ταίρι σου, μην τραυματίζεις την σχέση σου λόγω επαγγελματικής πίεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως το κέφι δεν είναι υπαρκτό και αυτό μπορεί να απομακρύνει.

Λέων
Σήμερα η χαρά στη σχέση μπορεί να χαθεί λόγω της έντασης που βιώνεις και πιθανά να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι σου . Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως η νευρικότητα που θα υπάρξει μπορεί να χαλάσει την θετική εξέλιξη.

Παρθένος
Σήμερα ο έρωτας μπορεί αν σου δώσει πολλά αρκεί να προστατεύσεις την σχέση σου από τις εντάσεις που θα προκαλέσουν θυμό και κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα είναι στα ύψη και δύσκολα θα ασχοληθείς με ένα νέο ταίρι.

Ζυγός
Σήμερα ο εκνευρισμός που επικρατεί μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου και να οδηγήσει σε ατέρμονες κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, σημαντικό είναι για να ευοδώσουν το να συγκρατήσεις την απότομη στάση σου.

Σκορπιός
Σήμερα η ένταση της καθημερινότητας είναι υπερβολική και δεν θα είναι δύσκολο να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σου, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και τον έρωτα, καθώς η νευρικότητα δεν επιτρέπει για φλερτ και δράση.

Τοξότης
Σήμερα προσοχή στις αντιδράσεις σου καθώς είναι αυτές που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, η συμπεριφορά σου όμως δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις την συντροφιά τους.

Αιγόκερως
Σήμερα η σύγκρουση μπορεί να είναι σφοδρή με το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να δείξεις ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί είναι αυτές που θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να γίνεις απότομος και εριστικός με το ταίρι σου και αυτό να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και αναταραχή στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως η επιθετική σου στάση θα απογοητεύσει αν δεν είσαι προσεκτικός.

Ιχθύες
Σήμερα η έντονη κτητική σου διάθεση εκδηλώνεται με άκομψο τρόπο και μπορεί να οδηγήσει σε απόλυτη σύγκρουση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ανασφάλειες, φοβίες και εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείς τον έρωτα.

Πηγή: e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις