Κριός

Η Αφροδίτη στον Κριό ζώδιό «ανάβει φωτιές» και για τους μόνους και για όσους είναι σε σχέση διότι έρχεται κάτι πολύ δυνατό. Βέβαια όλα εξαρτώνται πλέον από τις δικές σας αποφάσεις, αλλά προσοχή στην «βάσανο» της ζήλιας και των εμμονών!

Ταύρος

Για όσους είναι σε σχέση, κάποια είδηση που θα μαθευτεί ή θα αποκαλύψεις, μπορεί να φέρει απογοήτευση που θα καταστρέψει την καλή διάθεση των τελευταίων ημερώνκαι να την μετατρέψει σε κατάθλιψη. Η ψυχραιμία είναι το καλύτερο φάρμακο μέχρι να περάσει κι αυτή η μέρα. Αύριο ξημερώνει πάντα κάτι καλύτερο και μπορεί να σκεφτείτε πιο ώριμα. Για τους singles πάντως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες μέχρι του βράδυ για ερωτικές στιγμές.

Δίδυμοι

Σήμερα, τα άστρα βοηθούν τις φιλικές σχέσεις κι όχι τις ερωτικές περιπέτειες, οπότε κανονίστε με παρέα όσοι είστε σε σχέση. Για τους μόνους, προσοχή στις ζήλιες που είτε αφορούν εσάς προσωπικά, είτε άλλους, τα οποία θα έρθουν εις γνώση σας και μπορούν να μπλέξουν τον όνομα σας. Καλό είναι να μείνετε ουδέτεροι ώστε να μην ρίξετε λάδι στην φωτιά.

Καρκίνος

Για όσους είναι μόνοι, με τον Άρη και τον Πλούτωνα η libido πάει στα ύψη και θα πρέπει επειγόντως να βρείτεταίρι, αλλά με προφυλάξεις και δεν εννοούμε (μόνο) τον κορονοϊό. Αν πάλι είστε σε σχέση προσέξτε λόγω της libido μην παρασυρθείτε από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον από τους πειρασμούς. Υπάρχει πρόσωπο που ίσως αποπειραθεί να σας«τυλίξει» με κάθε μέσον, στοχεύοντας σε υλικά ή κοινωνικά οφέλη.

Λέων

Για τα λιοντάρια που είναι single, με τον θεό του πολέμου και τον Πλούτωνα να διεγείρουν την libido σας, θα γίνεται σαν… λέοντας στο κλουβί, οπότε βγείτε έξω και διασκεδάστε το! Για τους δεσμευμένους, απλά συγκράτηση για μην χαλάσετε τις σχέσεις σας μέρες που είναι κι έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Παρθένος

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο κυκλοφορεί «άγνοια κινδύνου» στα προσωπικά, και θα ήταν ωστόσο λάθος να παρασυρθείτε σε εξελίξεις που μπορεί να κάνουν κακό μακροπρόθεσμα, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιον, που σου έχει κολλήσειστο μυαλό, μόνον για ερωτικούς λόγους κι όχι μια σχέση.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σου βάζει αμαρτωλές σκέψεις, καλό όμως είναι να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά προσοχή στους μεσάζοντες που πρέπει να αποφύγειςκαι να μην επιτρέψεις σε άλλους να ανακατευτούν στα προσωπικά σας.

Σκορπιός

Για τους μόνους τα άστρα είναι ευνοϊκά για μια νέα σχέση και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία,χωρίς όμως να προκαθορίσεις εξ αρχής την πορεία της. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, να αντισταθείς σθεναρά απέναντι σε όποιο πειρασμό προκύψει για τον ίδιο λόγο, είτε απότο εργασιακό σου περιβάλλον, είτε από το φιλικό και σίγουρα δεν είναι ώρα για πειράματα.

Τοξότης

Για όσους έχουν σχέση μεγάλη προσοχή στις ζήλιες για να μην έχετε… σκηνικά που θα σας χαλάσουν την μέρα. Για τους singles η διάθεση σου να κάνεις παιχνίδι μπορεί να βρει μεν ανταπόκριση αρκεί να μην θέλει «σοβαρή» σχέση διαρκείας, κάτι που ίσως δεν είναι στα σχέδια σας αυτήν την περίοδο.

Αιγόκερως

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είναι δύσκολη μέρα με τα πάνω και κάτω της, οπότε ψυχραιμία μέχρι να περάσουν οι μπόρες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μακριά από τις κακές γλώσσες για πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να είναι απλά συκοφαντίες

Υδροχόος

Για τους μόνους, ευνοούνται τα ταξίδια και η… νύχτα, όπου μπορείτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, που θα αναγνωρίσουν τον ερωτισμό σας, ωστόσο μην παρασυρθείτε δίνοντάς τα όλα με την μια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορείς να διοχετεύσεις τα ερωτικάερεθίσματα στο έταιρον ήμισυ

Ιχθύες

Ο Πλούτωνας είναι… παγίδα κι εκεί που είστε διαθέσιμοι σε μια «καυτή» περιπέτεια μπορεί να σας βγει ξινή από τις αντιζηλίες τρίτου προσώπου που έχει τις ίδιες βλέψεις με σένα. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι, ανοίγεται δρόμος να κάνετε «παιχνίδι» και αλλού, αλλά προσοχή και με δική σας ευθύνη!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις