Άγριες Μέλισσες: Οι Άγριες Μέλισσες η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 κρατά σε συνεχή αγωνία το τηλεοπτικό κοινό με τις απανωτές ανατροπές και εξελίξεις . Την εβδομάδα που πέρασε όμως δυο πολύ έντονες σκηνές συγκλόνισαν τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και το κοινό του twitter που έκανε το δικό του "πάρτι".

Η σκηνή Πηνελόπης – Κλεομένη
Στην αρχή της βδομάδας είδαμε τον Κλεομένη να κάνει τη λάθος κίνηση και να προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη, με τον δεύτερο να αντιδρά βίαια και να τον χτυπά ανελέητα. Ο Κλεομένης που γνωρίζει τα συναισθήματα της Πηνελόπης και του Μελέτη για να τους εκδικηθεί , προσέγγισε ερωτικά την Πηνελόπη, στο επεισόδιο τη Τετάρτης αλλά εκείνη δεν ήθελε να προχωρήσουν και προσπάθησε να τον αποφύγει διακριτικά και να απομακρυνθεί.
Τότε εκείνος, εκνευρίστηκε από την απόρριψή της, την έριξε στο κρεβάτι και προχώρησε σε ερωτικές πράξεις χωρίς τη συναίνεσή της, την βιάσε , την ίδια στιγμή που η Πηνελόπη έκλαιγε και του έλεγε να σταματήσει.

Η σκηνή που ο Κλεομένης ουρεί στον Μελέτη

Ο Δούκας, λοιπόν, οδήγησε τον Μελέτη σε ένα απόμερο μέρος και τον έβαλε με το ζόρι να κατέβει σε ένα φρεάτιο. Αφού το έκανε, άρπαξε την σκάλα και έφυγε, αφήνοντας τον Μελέτη εκεί να του φωνάζει "Αφεντικό;"… Την ίδια ώρα ο Κλεομένης ψάχνει να βρει που είναι ο Μελέτης. Ακολουθεί τον Δούκα και τον ανακαλύπτει μέσα στο φρεάτιο. Με άνεση πάει από πάνω και τον κατουράει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις