Τηλεθέαση AGB: Οι πρωινές ζώνες των δύο καναλιών πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο σε επίπεδο τηλεθέασης κάτι που έχει προβληματίσει τους ιθύνοντες που σκέφτονται ενίσχυση των προγραμμάτων αλλά και κάποιες αλλαγές.

Τισυμβαίνει στην ΕΡΤ «Από τις έξι»

Ηεκπομπή «Από τις έξι» του Δημήτρη κοτταρίδη και του Γιάννη Πιτταρά δεν μπορεί να πείσει το τηλεοπτικό κοινό ότι είναι αυτή που θα δώσει τον τόνο στην ημέρα του το πρωί. Οι καλοί πολιτικοί συντάκτες οι οποίοι άφησαν μάλιστα να εγκαταλείψουν και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που υπηρετούσαν χρόνια, δηλαδή τον ΑΝΤ1 και τον Alpha δυσκολεύονται να βρουν το ρυθμό και το ταπεραμέντο που απαιτεί η συγκεκριμένη απαιτητική ζώνη.

Δημοσιογραφικά είναι άριστοιαλλά τα τελευταία γεγονότα που είναι καυτά (προσφυγικό, αστυνομική βία κλπ) τους αναγκάζουν να κρατούν φιλοκυβερνητικές ισορροπίες κάτι που έχει κόστος και στην τηλεθέαση. Η εκπομπή «Από τις έξι» παραμένει στην ουρά του πίνακα της τηλεθέασης ανάμεσα σε όλες τις πρωινές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών.

Δείτε χαρακτηριστικά τον πίνακα από την τηλεθέαση την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Βαραίνει το κλίμα και στο Mega

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεκίνησαν εντυπωσιακά στις πρώτες εκπομπές όμως στη συνέχεια από πλευράς τηλεθέασης η εκπομπή ξεφούσκωσε γρήγορα με αποτέλεσμα να φλερτάρει με τα μονοψήφια σε δυναμικό κοινό αλλά και σύνολο τις τελευταίες μέρες.

Και εδώ ηεκπομπή δημοσιογραφικά δεν έχει κενά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όμως του flash.grη διεύθυνση του σταθμού μιλά για θέμα χημείας ανάμεσα στους παρουσιαστές, υπάρχουν επίσης οι Ντίνος Σιωμόπουλος και Τζίνα Μοσχολιού ενώ επισημαίνει και το γεγονός ότι το Mega μπορεί να έγινε δεκτό με προσμονή από τους τηλεθεατές όμως δεν είναι συντονισμένο σεαρκετούς από τους δέκτες με αποτέλεσμα αυτό να αποτυπώνεται και στην AGB

Σε σχέση με τα πρόσωπα ακούγονται πολλά ακόμη αλλά το βέβαιο είναι ότι θα δοθεί πίστωση χρόνου προκειμένου η κατάσταση να αντιστραφεί

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις