Δημήτρης Σταρόβας: Ο Δημήτρης Σταρόβας που και φέτος είναι ένας από τους κριτές του «Your Face Sounds Familiar», έδωσε συνέντευξη, μίλησε για το σόου μεταμορφώσεωνκαι αποκάλυψε αν είναι αυστηρός κριτής.

– Πώς το βλέπετε φέτος το σόου;
«Σε επίπεδο παραγωγής είναι καλύτερα, έχουμε μεγαλύτερο πλατό. Και γνώριμα πρόσωπα, με μία και μόνη αλλαγή αυτή της Μίρκας, που είναι μια κατηγορία μόνη της. Θεά η Μίρκα! Έχει πάντα κάτι να πει και τέλειο λόγο».

-Τους διαγωνιζομένους;
«Καταπληκτικούς, αν και πέρσι είχαμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, είχαμε 5-10 εμφανίσεις κορυφαίες, οπότε τώρα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να το ξεπεράσουν».

-Είστε αυστηρός κριτής;
«Το συγκεκριμένο σόου έχει μια "ασπίδα", δεν είναι κάποιος διαγωνισμός. Δηλαδή κι εγώ να πω σε κάποιον "δεν μου άρεσες", δεν σημαίνει ότι επηρεάζεται η καριέρα του. Δεν υπάρχουν αποχωρήσεις κι αυτό κάπως σε προστατεύει. Οπότε, μπορώ να είμαι αυστηρός, αν θέλω».

-Λέτε πάντα ό,τι σκέφτεστε;
«Δεν έχει σημασία πού βρίσκομαι ή ποιος είναι απέναντι μου, για μένα είναι ανάγκη εσωτερική να πω αυτό που νιώθω. Χωρίς να προσβάλω κάποιον».

Ο Δημήτρης Σταρόβας, στο τελευταίο YFSF μάλιστα μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος μεταμορφώθηκε επιτυχώς σε Billie Eilish και ερμήνευσε το τραγούδι Bad guy.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις