Σταματίνα Τσιμτσιλή: H Σταματίνα Τσιμτσιλή μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε το πρωί από την εκπομπή της «Happy Day», με αφορμή δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και της Δέσποινας Ολυμπίου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεχόταν για το αν θα κάνει παιδί. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε έναπροσωπικό περιστατικό που βίωσε η ίδια και συνιστά ότι σε αυτά τα λεπτά θέματα οι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.
“Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα… Εμένα μου είχε τύχει να χάσω παιδί 3 μέρες πριν, να είμαι σε μια βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας και να μου πει μία που έκανε τα λουλούδια και τη διακόσμηση “Άντε, εσύ δεν θα κάνει ένα παιδί; Ο Σοφός δεν το θέλει”; Εγώ δυο μέρες πριν είχα μάθει ότι είχα μία από τις άτυχες εγκυμοσύνες μου. Πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί”, συνέστησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις αποτυχημένες της εγκυμοσύνες, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People .
«Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα. Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις