Ζώδια που σαρώνουν στα ερωτικά σήμερα 4 Μαρτίου: Εν αναμονή τηςΠανσελήνου που θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 9 στο ζώδιο της Παρθένου ηεπίδραση θα είναι πιο έντονησε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς. Ο Ερμής είναι ανάδρομος έως την Τετάρτη και δυσκολεύει Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους. Από την Πέμπτη και ύστερα Ταύρους, Σκορπιούς και Λέοντες.Εως και την Πέμπτη η Αφροδίτη βοηθάει σε οικονομικά και σχέσεις Κριούς, Λέοντες Τοξότες, Διδύμους και Υδροχόους.Από την Παρασκευή και μετά δώστε προσοχή σε αυτά Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Ιχθύς.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν έντονα και θέλεις να δώσεις λύσεις. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λύσει ζητήματα από το παρελθόν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των οικογενειακών σχέσεων και στο να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να υπήρξαν παλαιότερα.Σήμερα είναι σημαντικό να εκφράσεις πιθανά παράπονα στο ταίρι σου γιατί έχεις την ευκαιρία να τα αφήσεις πίσω σου και να μην προβληματίζεσαι πια στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχονται και δημιουργούν την αίσθηση της οικειότητας και την ανάγκη της επικοινωνίας.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που πιθανόν να σε προβληματίζουν και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους.Σήμερα η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις πιθανούς προβληματισμούς και ζητήματα που θέλεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις που σου δίνουν την αίσθηση ότι έχετε συναντηθεί και πάλι και επικοινωνείτε μοναδικά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνει στην προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στο να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθουν νέες γνωριμίες που θα σε εμπνεύσουν ζεστασιά και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις παλιότερους φόβους σου.


Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς του δίνεται η δυνατότητα να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παράλληλα βέβαια πρέπει να αποφύγεις το να γίνεις έντονα εγωιστής γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και θα προκαλέσει εντάσεις.Σήμερα η θετική στάση στα πράγματα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να ξεπεράσετε πιθανές καταστάσεις και να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία στις σχέσεις σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσει ζητήματα του παρελθόντος και να τα αλλάξεις.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι έντονη η ανάγκη να βιώσεις στιγμές μοναχικότητας. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και δημιουργούν έντονο συναισθηματικό και ψυχολογικό φορτίο που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.Σήμερα ήρθε η ώρα να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και παράπονα στο ταίρι σου που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκφράσεις ότι έντονο νιώθεις.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό να συναναστρέφεσαι αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις σου και τις πρωτοποριακές ιδέες που πιθανά έχεις.Σήμερα βρες την ευκαιρία να συζητήσει σε νέους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέση παλιότερα με το ταίρι σου και να μην έχουν εξελιχθεί όπως πιθανά θα θέλατε. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό έρχονται για να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ασχολείσαι κυρίως με επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να αυξάνονται το τελευταίο καιρό καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα στα οποία πρέπει να ανταποκριθείς.Σήμερα η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου βοηθά στο να λυθούν ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σας ταλανίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή από την ρεαλιστική της πλευρά.


Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα επιμόρφωσης και σπουδών που σε απασχολούν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες. Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο πιθανή επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν έντονα συναισθήματα.Σήμερα η αισιοδοξία και θετική σου διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ξεπεραστούν ζητήματα που πιθανά έχουν απασχολήσει στο παρελθόν της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου δώσει την αίσθηση του οικείου στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στο εισόδημά σου όσο και στην ψυχολογία σου. Φρόντισε να κρατήσει στην καχυποψία μακριά από τη σχέση γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την όλη ατμόσφαιρα.Σήμερα εκφράζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου είναι αυτό που θα βάλει γερές βάσεις και στερεά θεμέλια στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους που σου δημιουργούν έντονο καρδιοχτύπι και παράλληλα την αίσθηση της ασφάλειας.


Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή.ήμερα εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να συζητήσει ζητήματα με το τέρας που πιθανά σε απασχολούν από παλιά και να τα αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν στο να σκεφτείς τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο από το παρελθόν.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στο εργασιακό περιβάλλον, κάτι που λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου αφού σου προκαλεί άγχος και διάθεση να συγκρουστείς με τους γύρω σου. Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές.Σήμερα οι απλές και καθημερινές συζητήσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας στη σχέση σου και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσει ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψουν για να δείξουν και πάλι το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις την αυτοπεποίθηση να απογειώνεται καθώς η λάμψη και η γοητεία σου κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς με το κέφι και το μπρίο που σε διακρίνει.Νωρίς το πρωί το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο συζητήσεις με το ταίρι σου που έχουν υπάρξει εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση σου και να τα αφήσεις πίσω σου παίρνοντας όμορφα.Σήμερα η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει στο να αφήσεις πίσω με το ταίρι σου οποίους προβληματισμούς μπορεί να έχουν δημιουργήσει συγκρούσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες στις οποίες θα πρωταγωνιστήσεις με την άμεση έκφραση των συναισθημάτων σου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις