Ελένη Φουρέιρα: Με ένα νέο τραγούδι και ένα εκρηκτικό και εντυπωσιακό, βίντεο κλιπ η Ελένη Φουρέιρα κάνει μια επιστροφή βόμβα. Το «YAYO» είναι το νέο της διεθνές hit single και το βίντεο κλιπ είναι διεθνών προδιαγραφών και έχει ήδη σαρώσει σε views και σχόλια. Στο πλευρό της «βασίλισσας» της ελληνικής pop, είναι και δύο πρόσωπα φωτιά που ξεχώρισαν στο GNTM. Ο λόγος για την Ιωάννα Δεσύλλα, που αν και δεν κέρδισε το παιχνίδι διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας, με σημαντικές συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και την Αγάπη Ολαγκμπέγκι! Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop. Τη short movie με τη retro αισθητική και τον έντονο αισθησιασμό σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας.

Το hit single έρχεται μετά και την κυκλοφορία του πρώτου διεθνές EP «Gypsy Woman», τη συνεργασία κορυφής με τον Snoop Dogg και τον Kaan, «Sirens», καθώς και το ξεσηκωτικό anthem με τον Claydee, «Loquita».
Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα σχεδιάζει τη φετινή της περιοδεία ενώ ταυτόχρονα, προετοιμάζεται για να ανοίξει με τον εντυπωσιακό της τρόπο τις δύο συναυλίες του Κολομβιανού superstar Maluma στην Ελλάδα, στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 13 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις