Κριός

Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να παραμένει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μοιάζει να ανατρέπεται σε κάποιο βαθμό οπότε καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δώσε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους.Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων είναι πολλές και αυτό σε φορτίζει, προτίμησε λοιπόν να στηριχτείς στην πιο επικοινωνιακή πλευρά σου.

Ταύρος

Σήμερα πρόκειται για μια απαιτητική ημέρα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα ή το σπίτι. Όμως, το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η διάσταση των θέλω σου με εκείνα των οικείων σου προσώπων.Έχεις ανάγκη από θαλπωρή και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά το έδαφος δεν είναι αρκετά γόνιμο για να καλυφθείς πλήρως, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλη. Το φλερτ ωστόσο δεν λείπει από τη συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, αλλά αυτές τις μέρες ετοιμάσου για ερωτικά… ηλεκτροσόκ!

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής πάντως είναι σε μια πολύ βοηθητική θέση, έτσι εκμεταλλεύεσαι δεύτερες ευκαιρίες. Η επικοινωνία μπορεί να επουλώσει τις «πληγές» που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, έχοντας ακούσει πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα είναι πιο κουραστική σε σχέση με τη χθεσινή, όμως μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις αρκετή ευελιξία, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας. Η μέρα σήμερα ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, διατηρώντας μια σταθερότητα, αλλά δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου παρέα με το ταίρι σου.

Λέων

Η σημερινή μέρα έχει έντονο το στοιχείο του «αστάθμητου παράγοντα». Άλλωστε, μοιάζεις να έχεις εστιάσει μόνο στη δική σου φωνή, ενώ η κατάσταση με τους άλλους είναι έκρυθμη. Το «παζλ» συμπληρώνει ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου, αλλά εσύ δεν «πελαγώνεις». Οι απαιτήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει μοιάζουν δυσθεώρητες και υπερβολικές, ενώ νιώθεις να πνίγεσαι από τα θέλω του. Ωστόσο και εσύ από την πλευρά σου δεν βάζεις νερό στο κρασί σου. Οι φίλοι όμως είναι εκείνοι που δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις.

Παρθένος

Είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου. Θυμήσου όμως ότι τα σχέδια που μέχρι τώρα δεν προχώρησαν, στο εξής μοιάζουν σαν να λύνονται μόνα τους, προς το παρόν ακόμη πάντως υπάρχουν απρόσμενες αλλαγές. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.Τα αγαπημένα σου πρόσωπα βοηθούν και στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ εσύ βρίσκεσαι σε μια περίοδο που εκπέμπεις κάτι έντονα σαγηνευτικό. Το γόητρό σου λοιπόν είναι σημαντικό.

Ζυγός

Οι στόχοι που έχεις θέσει αυτό το διάστημα σήμερα σου φαίνονται πιο μακρινοί και αυτό σε γεμίζει άγχος, καθώς αισθάνεσαι πως τα δημιουργικά σου σχέδια είναι στάσιμα, ενώ η κατάσταση είναι αρκετά ασταθής. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί σημαντικές διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι πιθανώς να έχεις δεύτερες σκέψεις ή να μετανιώσεις κάποιες πρόσφατες αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί να απομακρυνθείς από τους αγαπημένους σου. Μάθε πως θα τους φέρεις με τα νερά σου.

Σκορπίος

Μια κάπως πιεστική ημέρα για σένα, αφού εγείρονται πάλι θέματα πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Επιπλέον, είσαι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε απερίσκεπτες ενέργειες που τελικά ζημιώνουν την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Πρόλαβε λοιπόν τις γκάφες. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα προσωπικά είναι στην ατζέντα της σημερινής ημέρας, όμως έχεις την βοήθεια της Αφροδίτης από τον Ταύρο, ευνοϊκά τοποθετημένη στοιχείο ιδιαίτερα επικουρικό που ευνοεί τις σχέσεις σου, αυξάνοντας τη γοητεία σου και τη λίμπιντο.

Τοξότης

Σήμερα έχεις αρκετά προσκολληθεί στα πιστεύω και την κοσμοθεωρία σου, αντιμετωπίζοντας εχθρικά ό,τι δεν ανήκει στο δικό σου τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Παράλληλα, προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, στοιχεία που δυσχεραίνουν τις επαφές σου με τους γύρω σου. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που κρατάς αποστάσεις από τους άλλους.Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, κάτι ετοιμάζεις στα προσωπικά, και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σε βοηθά σε αυτό.

Αιγόκερος

Σήμερα κάνεις στρατηγικούς υπολογισμούς και καταστρώνεις πορεία για το παρακάτω. Επίσης, έρχονται στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις ή συναισθήματα από το παρελθόν μέσα στην ημέρα, συνήθως λόγω μιας ασήμαντης φαινομενικά αφορμής και αυτό σε φορτίζει. Πιθανώς έχεις αφήσει αναπάντητα ερωτήματα στο παρελθόν. Η ζήλια και η κτητικότητα είναι στην συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη επιλεκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα όμως, αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, κάνεις σημαντικές επαφές και έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Υδροχόος

Πολλά τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, με πρώτο εκείνο των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δοκιμάζοντας την αντοχή αρχικά των σχέσεών σου και έπειτα της υπομονής σου. Απόφυγε λοιπόν για σήμερα τις παρακινδυνευμένες ενέργειες, ενώ οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο σπίτι δεν λείπουν. Είναι πολλά τα δεδομένα.Οι άλλοι είναι το επίκεντρο των εξελίξεων και εσύ υιοθετείς μια απόλυτη συμπεριφορά που δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο. Αντίθετα, είναι προτιμότερο να μπεις στη θέση των άλλων και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα.

Ιχθύς

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν όσο ποτέ άλλοτε. Επίσης, δώσε σήμερα προσοχή παραπάνω στην υγεία σου. Καλλιέργησε σήμερα την ευελιξία, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα και άσε στην άκρη τους εγωισμούς που δυσχεραίνουν τις σχέσεις σου. Άλλωστε, η έμφυτη καλοσύνη σου σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Ταύρο, φέρνει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις