Ζώδια – ημερήσιες προβλέψεις 9/3: Σήμερα έχουμε την πρώτη σε μια σειρά τριών διαδοχικών Υπερπανσελήνων, που θα προσπαθήσει να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και να μας κάνει πιο πρακτικούς και οργανωμένους. Ωστόσο, θα υπάρξει σθεναρή αντίσταση από τους Ιχθύς, που έχουν τον Ποσειδώνα με το μέρος τους, οπότε θα υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ αλήθειας και ψέματος, δεδομένων και φαντασίας, λογικής και διαίσθησης. Κάπου εκεί θα πρέπει να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες για να μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια, αλλά και να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, καλείστε να υλοποιήσετε σχέδια και όνειρα, χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας, κάτι που δεν είναι εύκολο στην παρούσα φάση. Διευθετήστε αυτά που είναι άμεσα, αλλά μη σταματάτε να οραματίζεστε ένα καλύτερο μέλλον.

Λέοντες και Υδροχόοι βάλτε -ως προτεραιότητα- την κάλυψη των πρακτικών αναγκών σας και όχι των μεγάλων επιθυμιών σας γιατί μόνο έτσι δε θα μείνετε άφραγκοι ή… μπουκάλα.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι ελκύετε πολύ, αλλά ενδεχομένως ακατάλληλα άτομα που είτε σας βλέπουν σαν παρηγοριά είτε σαν «βοήθημα». Εκτός κι αν έχετε αποφασίσει να παίξετε το ρόλο του… χορηγού.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου μπορεί να φέρει μια σειρά από ακυρώσεις, αναβολές ή άστοχες ενέργειες, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς ή να το… ρίξεις στα καλλιτεχνικά! Επιπλέον, είναι πιθανό να μπλέξεις από μια λανθασμένη διάγνωση ή από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις μια «υπέρτατη» ευτυχία, άλλο τόσο μπορεί να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του χώρου σου, δεν αποκλείεται δε, να φιλοξενηθείς και σε ένα «σικάτο» περιβάλλον. Όσον αφορά όμως περιουσιακά ζητήματα, μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις. Επιπλέον κάποιος οικείος ή προϊστάμενος σου σε «παραμυθιάζει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, από την άλλη πλευρά όμως αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου ή την διάθεσή σου να μην κάνεις… τίποτα, αφιερώνοντας τον χρόνο σου σε θεάματα και ακροάματα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, από την άλλη πλευρά όμως αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου ή την διάθεσή σου να μην κάνεις… τίποτα, αφιερώνοντας τον χρόνο σου σε θεάματα και ακροάματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου να σε κάνει ρομαντικό και ουτοπιστή, ονειρέψου… όσο θέλεις αλλά, ας μην επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει». Από την άλλη, έχεις «το πάνω χέρι» στα καλλιτεχνικά αλλά και σε οτιδήποτε παντρεύει το πραγματικό με το φανταστικό.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά σε πρακτικά ζητήματα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις κοντά στην φύση μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σηματοδοτεί πλάνες και απιστίες στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου και αν δεν είσαι εσύ ο/η δράστης καλό είναι να είσαι πιο καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Μπορείς βέβαια να… χαρίσεις αισθήματα και χρήματα, χωρίς να σε νοιάζουν τα υπόλοιπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά μην… απορήσεις αν τελικά εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «υπερβατικό» βίωμα. Ωστόσο, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, λόγω λαθών ή μιας παραπληροφόρησης, ενώ δεν αποκλείεται να εξαφανιστούν αρχεία ή έγγραφα που χρειάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς άμεσα από συναλλαγές που δεν δηλώνονται πουθενά κι όσο για τα δανεικά, θα είναι σίγουρα… αγύριστα! Επιπλέον, το να χαρίσεις ή να κάνεις μια καλή πράξη, θα σε ανεβάσει στα ουράνια, μοιράσου λοιπόν και μην σε μέλλει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου να θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις επιμελώς τα τρωτά σημεία σου.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις