Είναι ηπρώτη σε μια σειρά τριών διαδοχικώνΥπερπανσελήνων,που θα προσπαθήσει να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και να μας κάνει πιο πρακτικούς και οργανωμένους. Ωστόσο, θα υπάρξει σθεναρή αντίσταση από τους Ιχθύς, που έχουν τονΠοσειδώναμε το μέρος τους, οπότε θα υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ αλήθειας και ψέματος, δεδομένων και φαντασίας, λογικής και διαίσθησης. Κάπου εκεί θα πρέπει να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες για να μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια, αλλά και να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Η εβδομάδα αυτή έχει Ποσειδώνα και Δία, τον Ήλιο στους Ιχθύς και τον Άρη στον Αιγόκερω, διαδοχικά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οπότε κάποιοι θα επωφεληθούν (βλέπε Ιχθύες, Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους), ενώ κάποιοι άλλοι θα χαντακωθούν. Όλα αυτά τα «φαινόμενα» επηρεάζουν όχι μόνο τα ζώδια τουΜεταβλητού Σταυρού, Παρθένο, Ιχθύ, Διδύμους και Τοξότη,σε καίριους τομείς της ζωής τους, αλλά και όλα τα υπόλοιπα, ανάλογα με το πού θα τους «πιάσουν». Μια θολούρα, μια ομίχλη, ένας καπνός με ή χωρίς φωτιά σίγουρα πάντως θα υπάρχει κι εκεί μέσα στην παραζάλη θα έχουν την ευκαιρία ορισμένοι να βγουν κερδισμένοι κι άλλοι χαμένοι. Το θετικό όμως είναι ότι στις 11 του μήνα,ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος, στον Υδροχόο.

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο:Κανείς και τίποτα δε θα σου χαλάσει την καλή διάθεση, ούτε αυτή την εβδομάδα, η οποία ξεκινά με μια ευχάριστη έκπληξη που αφορά είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να κερδίσεις χρήματα, να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ ή να κάνεις δικό σου εκείνον/η που σε ελκύει. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσεις και στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, όπου θα χρειαστεί να βάλεις το Εμείς πάνω από το Εγώ σου, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες, ενώ τα καλύτερα, στους παραπάνω τομείς έρχονται προς τις τελευταίες μέρες.

2ο Δεκαήμερο:Με την Πανσέληνο, οι ρυθμοί θα είναι σχετικά χαλαροί στη δουλειά σου, αυτό όμως δεν είναι και πολύ καλό, αφού μπορεί να γίνουν λάθη ή να βρεθείς να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Επιπλέον, θα δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία σου και στο τι τρως και πίνεις, αν το έχεις παρακάνει. Στις 14 όμως θα έχεις αρκετό άγχος ή θα πιεστείς, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν και στη φόρα διάφορα, σχετικά με ανώτερο στέλεχος ή το αφεντικό σου που δε θα σε εκνευρίσουν! Δεν αποκλείεται να πάνε να σε χώσουν, αλλά μπορείς και να αποδείξεις τι αξίζεις και να κερδίσεις τα εύσημα. Να ξέρεις ότι χρειάζεται να είσαι πιο ευέλικτος για να γυρίσεις το κλίμα υπέρ σου.

3ο Δεκαήμερο: Πολλές υποσχέσεις θα ακούσεις και μεγάλα λόγια, ίσως μάλιστα κάποιος σου προσφέρει χέρι βοηθείας στις 11 του μήνα ή φανεί πρόθυμος να σε στηρίξει, υλικά ή ηθικά, ωστόσο, μη βασίζεσαι πάνω του ή τουλάχιστον φρόντισε να πάρεις συγκεκριμένες εξασφαλίσεις και μην μεγαλοπιάνεσαι, αλλιώς θα προσγειωθείς άτσαλα στην πραγματικότητα. Ενδεχομένως στις 14 να σε ζώσουν τα φίδια, να αισθανθείς ότι σου φορτώνουν πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που δεν γίνεται να αντεπεξέλθεις και η ψυχολογία σου να πέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο:Η Αφροδιτούλα μια χαρά σου έχει κάτσει, μάλιστα, από εκεί που δεν το περιμένεις, στις 8 του μήνα, μπορεί να σου σκάσει κάτι καλό, που αφορά σε προσωπική σου υπόθεση. Ίσως πετύχεις κάτι που δεν περίμενες, ενώ δεν αποκλείεται κιόλας να σου τη βαρέσει και να κάνεις μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου, γιατί έχεις βαρεθεί την εικόνα σου. Αυτή η εβδομάδα έχεις στο μενού της αρκετές ευχάριστες στιγμές, «δωράκια» που δε θα σε αφήσουν ασυγκίνητο αλλά και ευκαιρίες για να πετύχεις κάποιες επιδιώξεις σου τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς.

2ο Δεκαήμερο:Από την αρχή της η εβδομάδα θα σε σπρώξει να κοινωνικοποιηθείς έντονα, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις τάσεις φυγής, να επιδιώξεις να βγεις για να διασκεδάσεις ή να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί. Με την Πανσέληνο στις 9, θα σε συμπαθήσουν αρκετά πρόσωπα, ενδεχομένως γιατί διακρίνουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Είναι πιθανή μια γνωριμία με πρόσωπο που είτε θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια κι ό,τι ήθελε προκύψει. Ωστόσο, κράτα και τις επιφυλάξεις σου γιατί παίζει και να σε πλησιάζει έχοντας κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του.

3ο Δεκαήμερο:Ο Ερμής που σταματά να είναι ανάδρομος, στις 11, θα επηρεάζει τον επαγγελματικό σου τομέα, προκαλώντας κάποιες αλλαγές, που όμως είναι απαραίτητες, γι’ αυτό προσπάθησε να τις υιοθετήσεις. Από την άλλη, ιδανικές είναι οι συνθήκες για να αποκτήσεις διασυνδέσεις ή γνωριμίες… ρομαντικές ή χρήσιμες, αλλά και να βρεθεί οριστική λύση σε υποθέσεις που σε απασχολούν, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις κι ένα δώρο, να κάνεις ένα ταξίδι, για δουλειά, που θα είναι επιτυχημένο ή να μπεις σε μια ομάδα ή κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο:Καημούς και βάσανα δε θα έχεις αυτή την εβδομάδα, αφού και στη δουλειά σου τα πράγματα δείχνουν να στρώνουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμβεί κάτι ή μια αποκάλυψη να φέρει τα πάνω-κάτω και από εκεί που ήσουν ο χαμένος μιας υπόθεσης να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση. Με μια γνωριμία ή τις βοήθειες που θα πάρεις από έναν άνθρωπο ενδέχεται να «ξελασπώσει» ή να βρεις λύσεις σε ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε. Αλλά, το πιο καλό είναι ότι δεν έχεις πια ούτε άγχος, ούτε νευρικότητα, όπως επίσης και την όρεξη να αναλώνεσαι σε χαζομάρες.

2ο Δεκαήμερο:Δε σου ‘φτανε ο Ποσειδώνας, που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, αυτή την εβδομάδα, καθώς το τοπίο είναι θολό στα επαγγελματικά σου έχεις και την Πανσέληνο να συμβάλλει τα μέγιστα στον αποπροσανατολισμό και στο να δημιουργηθεί χάος και αταξία, σε θέματα που σχετίζονται με καθαυτή τη δουλειά ή την οικογένεια. Να προσέχεις για πιθανά λάθη ή απώλειες από αφηρημάδα, ενώ μην «βάζεις» κόσμο που δεν ξέρεις σπίτι σου, αφού δεν αποκλείεται να σε κλέψουν. Κίνδυνος υπάρχει και για βλάβες στα υδραυλικά σου στις 14 του μήνα.

3ο Δεκαήμερο:Όσο πιο πολύ ξανοίγεσαι οικονομικά ή επαγγελματικά, τόσο περισσότερο κινδυνεύεις να εκτεθείς στις 11. Αν, μάλιστα, θεωρείς ότι σου «χρωστάνε» και κινηθείς με αυτό το σκεπτικό, τότε μάλλον σε περιμένει μια δυσάρεστη διαπίστωση κι εκεί που περίμενες να πάρεις, να βρεθείς να δίνεις κιόλας. Επιπλέον, το να μην εμπιστεύεσαι και να παραμένεις καχύποπτος θα σε βοηθήσει στο να μη βρεθείς μπλεγμένος σε καταστάσεις και τελικά να βγεις εσύ ο κύριος υπεύθυνος ή χαμένος, καθώς υπάρχει άτομο το οποίο σε ανταγωνίζεται ή σκάβει το λάκκο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο:Μια χαρά θα είσαι κι εσύ αυτή την εβδομάδα, που από την πρώτη της μέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται εκεί που είσαι αμέριμνος και διασκεδάζεις με την παρέα σου, να κάνεις μια γνωριμία ερωτική ή να «πετύχεις» ένα άτομο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να προωθήσεις την καριέρα ή το έργο σου, ακόμα και να σε κάνει γνωστό/η. Όπως και να έχει, είσαι πιο χαλαρός, ανοιχτός σε προτάσεις για εκδηλώσεις και εξόδους, ενώ πραγματικά θα περάσεις καλά με τη συντροφιά φίλων και άλλων αγαπημένων προσώπων.

2ο Δεκαήμερο:Η Πανσέληνος θα σε σπρώξει στο να ασχοληθείς με γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις σου και να ξεμπερδεύεις. Όμως μόνο στα λόγια είναι εύκολες, γιατί στην πράξη και μέχρι να ξεμπερδέψεις τελειωτικά μαζί τους θα σου φάνε αρκετό χρόνο και ενέργεια. Από την άλλη, ανακατώματα θα υπάρχουν και στις σχέσεις σου με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, ενώ υπάρχει περίπτωση, ο ένας λόγος να φέρει τον άλλον και τελικά να τσακωθείτε στις 14. Πιθανός είναι κι ένας καβγάς με το ταίρι σου από το τίποτα.

3ο Δεκαήμερο:Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα, όσον αφορά στις σχέσεις σου με το ταίρι σου ή με τα κοντινά σου πρόσωπα, αφού από τη μια θα έρθεις αντιμέτωπος με επιπολαιότητες ή αδιαφορία, από την άλλη, είναι πιθανό να κατηγορηθείς στο τέλος για πράγματα που έγιναν ή δεν έγιναν. Καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις, να μην ανακατευτείς για να «βοηθήσεις», επειδή τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα, όπως επίσης και να είσαι αρκετά προσεκτικός στο τι λες γιατί θα μεταφερθεί αλλιώς και άντε να πείσεις ότι άλλο είπες κι άλλο κατάλαβαν.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο:Αν εξαιρέσεις μια αναστάτωση που θα προκαλέσουν κάποιες αλλαγές ή αποφάσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σου, στις 8, ή μια κόντρα λόγω αντιλήψεων με έναν ανώτερό σου, αυτή η εβδομάδα δεν επιφυλάσσει άλλες εκπλήξεις και απρόοπτα. Ίσα-ίσα που όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και τα εύσημα από τα «μεγάλα κεφάλια», να επιτύχεις έναν στόχο σου ή να γίνεις γνωστός/η για το έργο σου. Έχε λοιπόν γρήγορα αντανακλαστικά και μην στέκεσαι στο τότε και τι ίσχυε, αλλά το τώρα!

2ο Δεκαήμερο:Το ότι θα έχεις την πρόθεση να σοβαρευτείς στα οικονομικά σου, να βάλεις ένα πρόγραμμα για να μην ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματά σου και να ελέγχεις πού δίνεις τι, με αυτή την Πανσέληνο, είναι γεγονός, όμως υπολογίζεις, χωρίς τον ξενοδόχο, αφού είναι πιθανό να υπάρχουν διαρροές χρημάτων ή να γίνουν λάθη. Ενδεχομένως πάντως μια έμπνευσή σου να βγει και μια προσπάθειά σου να έχει τα ανάλογα αποτελέσματα, ηθικά ή υλικά, στις 14 του μήνα, οπότε και να κλείσεις τα στόματα όσων σε εχθρεύονται ή σε κατηγορούν, να «πατάξεις» τον ανταγωνισμό και να ξεκάνεις τους αντιπάλους σου.

3ο Δεκαήμερο:Ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος και μιας και βρίσκεται απέναντί σου, καλό θα ήταν τώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις σχέσεις σου. Οπότε, αν δεις ότι από την άλλη πλευρά δε γίνεται προσπάθεια, κάνε την έκπληξη εσύ και θέσε όλα τα ανοιχτά θέματα επί τάπητος. Στις 11, επίσης, είναι πιθανό να πάρεις πάνω σου κάτι, στη δουλειά σου, για να το φέρεις σε πέρας, αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος πρόθυμος (ή ικανός για να τα καταφέρει) ενώ στις 14, δε αποκλείεται να εκμεταλλευτείς μια συγκυρία για να «πλασαριστείς» μπροστά, αποδεικνύοντας σε όλους πόσο αξίζεις τη θέση ή τα χρήματα που παίρνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο:Ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις που θα σου φτιάξουν το κέφι, αλλά και θετικές εξελίξεις σε νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα να περιμένεις στις 8 του μήνα. Από την άλλη, είναι πιθανή μια γνωριμία που θα σε επηρεάσει αρκετά και θα σε κάνει να στραφείς σε άλλους δρόμους, όπως επίσης και να σου κάτσει ένα ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου ή να καταπιαστείς με κάτι που πάντα ήθελες, αλλά ποτέ δε σου δόθηκε η ευκαιρία ή ο χρόνος. Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για μια εβδομάδα που θα σου προσφέρει αρκετά και σε πνευματικό επίπεδο, αλλά και πρακτικό.

2ο Δεκαήμερο: Με της Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 9, ενδεχομένως να βρεθείς σε δίλημμα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι ένα μεγάλου σου κομμάτι δεν καλύπτεται, αλλά δεν ξέρεις και τι πρέπει να κάνεις, αφού πολλά από τα προβλήματά σου δεν λύνονται με το… μυαλό. Είναι πιθανό να έχεις πέσεις σε συναισθηματική σύγχυση, καθώς αυτό που είναι καλό για σένα ίσως έρχεται σε αντίθεση με τα θέλω των σημαντικών άλλων της ζωής σου. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις κι εσύ το πώς θα ικανοποιήσεις τις δικές σου επιθυμίες και όνειρα. Μια σύγκρουση και ίσως τελικό ξεκαθάρισμα είναι πιθανό στις 14, στην προσπάθειά σου να απαλλαγείς από «φορτία» είτε στις ερωτικές είτε στις επαγγελματικές σου σχέσεις.

3ο Δεκαήμερο: Κάτι σου ξεφεύγει, κάπου θα χαθείς και θα μπερδευτείς, ίσως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να μην είναι ξεκάθαρο απέναντί σου ή να ανακαλύψεις ότι σου λέει ψέματα ή τουλάχιστον σου κρύβει τη μισή αλήθεια κι αυτό θα σε στενοχωρήσει στις 11 του μήνα. Δεδομένου όμως ότι δε γίνεται ούτε κι εσύ να το κάνεις «γαργάρα» ούτε και έχεις την πρόθεση να διαιωνίζονται θέματα είναι πολύ πιθανό να πάρεις τα ηνία και να ξεδιαλύνεις το τοπίο στις 14, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να μην είναι η επιθυμητή έκβαση, όμως είσαι αποφασισμένος/η είτε να είσαι με «καλή παρέα» είτε να μείνεις μόνος/η.

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο:Από την πρώτη μέρα αυτής της εβδομάδας, θα νιώσεις την τύχη σου να γυρίζει, αφού δεν αποκλείεται ένα απρόσμενο κέρδος, αλλά και ένας ξαφνικός έρωτας να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Το σίγουρο είναι όμως ότι οι ευκαιρίες όσο περνούν οι μέρες θα αρχίσουν να μειώνονται, οπότε οφείλεις να είσαι πιο γρήγορος σε αντιδράσεις, πιο δεκτικός και πρόθυμος να κυνηγήσεις ό,τι επιθυμείς, αν θέλεις να αλλάξει η ερωτική ή οικονομική σου ζωή. Να ξέρεις, επίσης, ότι προς στιγμή μπορεί να σου έρθει κάτι που δεν περίμενες ή πίστευες ότι δε χρειαζόσουν, όμως δεν είναι έτσι.

2ο Δεκαήμερο:Με την Πανσέληνο που γίνεται στην Παρθένο, έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία, όχι μόνο να συμμαζέψεις το μυαλό και τα συναισθήματά σου, αλλά και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Ωστόσο, εύκολο δε θα είναι αφού μέσα σου θα επικρατεί ένα χάος και ούτε εσύ δε θα ξέρεις τι σου γίνεται ή τι πραγματικά χρειάζεσαι. Δεν αποκλείεται επίσης να έχεις κάποια ενόχληση στην υγεία σου, που θα οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες ή άγχος. Στις 14, είναι πιθανή μια βλάβη του σπιτιού ή ένα τσακωμός με πρόσωπο της οικογένειάς σου.

3ο Δεκαήμερο:Κι αυτή η εβδομάδα αναμένεται δύσκολη, καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα να αφορούν στο σπίτι σου, είτε ζημιές είτε μαστορέματα αναγκαία ή κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του. Από την άλλη, είναι πιθανό και ένα πρόβλημα ενός πολύ δικού σου προσώπου, στις 14, που θα χρειαστεί την παρηγοριά ή τη βοήθειά σου, οπότε ό,τι είχες σχεδιάσει για αυτή τη μέρα, θα το αναβάλλεις, κάτι που δε θα σου είναι και πολύ ευχάριστο, όμως από τη στιγμή που δε γίνεται αλλιώς, θα το υποστείς κι αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο:Τα ξαφνικά και οι ανατροπές συνεχίζονται στις σχέσεις σου και μάλιστα στις 8 του μήνα ίσως αναστατωθείς με μια συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου ή ενός συνεργάτη σου, που μονά-ζυγά τα θέλει όλα δικά του. Από την άλλη κι εσύ που είσαι ελεύθερος ίσως τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολόγιζες σε μια υπόθεσή σου και αναγκαστείς να αλλάξεις πλάνα. Δεν αποκλείεται όμως, να διαπιστώσεις στην πορεία ότι μάλλον ό,τι γίνεται είναι για το καλό σου, οπότε μη βιαστείς να τα βάλεις με την τύχη σου.

2ο Δεκαήμερο:Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε κάνει πολύ κοινωνικό και σου δημιουργεί τη διάθεση και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, αλλά και να ανοίξεις τον κύκλο σου. Ωστόσο, πρέπει να επιμένεις στα κριτήριά σου, αφού δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν και πρόσωπα που επιδιώκουν κάτι συγκεκριμένο. Στις 14, θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς ιδέες, απόψεις, όνειρα και σχέδια για το μέλλον με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή καινούργια. Μάλιστα, θα έχεις και θερμή ανταπόκρισή τους, ενώ θα κερδίσεις και τις θετικές εντυπώσεις.

3ο Δεκαήμερο:Αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βάλεις πολλές από τις υποθέσεις σου σε μια σειρά, να οργανώσεις περισσότερο την καθημερινότητά σου, αλλά και να κλείσεις οριστικά κάποια ζητήματα που παρέμεναν ανοιχτά που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι σου. Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιες αντιδράσεις που δεν περίμενες, οπότε να είσαι προετοιμασμένος. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια συζήτηση που συνεχώς ανέβαλες και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με κάποια δικά σου πρόσωπα ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να κόψεις και τον αέρα κάποιων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο:Μια ξαφνική είδηση ή γνωριμία που θα κάνεις στις 8 μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά σε εργασιακά θέματα ή ένα συγκεκριμένο, που σε απασχολεί στην τρέχουσα δουλειά σου. Από την άλλη, μια αλλαγή που θα γίνει, θα σε ευνοήσει αρκετά, γι’ αυτό αποδέξου την. Για όλη την εβδομάδα πάντως και ευκολίες θα έχεις και καλό κλίμα θα υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις και πιο κοντά με πρόσωπο που κινείται στον χώρο και να αναπτυχθεί κι αίσθημα.

2ο Δεκαήμερο:Με την Πανσέληνο στον 4οοίκο σου, θα γίνουν διάφορα στα οικογενειακά σου, για γέλια και για κλάματα. Επειδή κι εσύ δε θα μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα και τις πραγματικές ανάγκες από τα δράματα, είναι πιθανό για άλλα να τρέχεις κι άλλα να χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Δε θα αποφύγεις πάντως λάθη και μπερδέματα, ενώ και το μπλέξιμο ενός ακινήτου ή ένα ζήτημα του σπιτιού σου θα φάνε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σου. Δεν αποκλείεται κι ένα ξέσπασμά σου, σε μια αναποδιά που μπορεί να προκύψει στις 14 του μήνα.

3ο Δεκαήμερο:Αν είσαι μαζεμένος και δεν πας για το εύκολο και γρήγορο κέρδος, τότε δεν κινδυνεύεις να την πατήσεις στις 11 του μήνα. Μια χασούρα πάντως στα ερωτικά ή τα οικονομικά θα την έχεις, γι’ αυτό προνόησε, ώστε να περιορίσεις όσο γίνεται την όποια «ζημιά». Στις 14, θα καταλάβεις ότι το πάθημα πρέπει να σου γίνει μάθημα κι όπως εσύ κυνηγάς το συμφέρον και το καλύτερο για σένα, έτσι κάνουν και κάποιοι άλλοι, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος και να μην υποτιμάς κανέναν. Από την άλλη, απόφυγε τις επενδύσεις ή μια αγορά, αφού ό,τι αγοράσεις, δεν πρόκειται να το χαρείς για πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο:Η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή θα ανατραπεί για μια ακόμα φορά στις 8 του μήνα και βέβαια ευνοείσαι περισσότερο εσύ που δεν περιμένεις τίποτα και είσαι αλλού, αφού ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή μια καινούργια αξιόλογη γνωριμία θα είναι όντως μια ωραία έκπληξη. Μιας όμως και έχεις την τύχη με το μέρος σου και ελκύεις αρκετά, όλη αυτή τη βδομάδα, καλό θα ήταν να κυκλοφορείς περισσότερο για να αυξήσεις τις πιθανότητες. Από την άλλη, όμορφες στιγμές σε περιμένουν από το ταίρι σου και χαρές από το παιδί σου.

2ο Δεκαήμερο:Η Πανσέληνος στη γήινη Παρθένο, θα σε βοηθήσει, μέσα από χρήσιμες συζητήσεις και επαφές, να βάλεις προτεραιότητες και να εστιάσεις σε λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά τόσο στο μορφωτικό, όσο και στο επαγγελματικό σου. Όμως μη βασιστείς σε υποσχέσεις και μην προτρέχεις αν δε δεις πράξεις. Στις 14/3, δικαιώνεσαι και για τις αποφάσεις και για τη μετριοπαθή στάση που έχεις κρατήσει όλο αυτόν τον καιρό, κερδίζεις εκτίμηση και σεβασμό και πετυχαίνεις κι έναν προσωπικό σου στόχο. Δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα ξεκαθάρισμα με συγγενικό σου πρόσωπο που βλέπεις ότι τα «όρια» του είναι άγνωστα.

3ο Δεκαήμερο:Όσο κι αν δε θέλεις να το αποδεχτείς, η τύχη είναι με το μέρος σου και αντί να της γυρίζεις την πλάτη, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνει για να πετύχεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Στις 11, θα σου δοθεί ένα γερό πουσάρισμα, μέσα από μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, ενώ θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε μια υπόθεσή σου γραφειοκρατική ή σε σχέση με την καθημερινότητά σου. Το πείσμα, η θέληση και η αποφασιστικότητά σου θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε όποιο σκοπό έχεις βάλει, στις 14, ενώ δεν αποκλείεται να βάλεις τον κάθε «κατεργάρη» του συγγενικού σου περιβάλλοντος στον πάγκο του, που είναι ασυνεπής και επιπόλαιος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο:Στις 8 κι εξ αιτίας ενός γεγονότος, ίσως μιας ζημιάς είναι πιθανό να κινητοποιηθείς για να αλλάξεις τον χώρο σου ή να κάνεις μια αγορά για το σπίτι σου, αφού βλέπεις ότι δε σε παίρνει άλλο να το αναβάλλεις. Πρόσεξε όμως, γιατί το ένα θα φέρει το άλλο κι ενδεχομένως να ξετιναχτείς οικονομικά. Όλα χρειάζονται ρέγουλα. Αν δεις ότι ξεφεύγει η κατάσταση, βάλε προτεραιότητες και μετάθεσε κάποια για τον άλλο μήνα, αν σε παίρνει. Δεν αποκλείεται να ανακύψει κι ένα οικογενειακό ζήτημα ή σχετικό με ένα ακίνητο που αν κινηθείς σωστά, τότε ίσως και να καταφέρεις να βρεθείς από πάνω.

2ο Δεκαήμερο:Η Πανσέληνος σε καλεί να καταπιαστείς με οικονομικά ζητήματα, ίσως γιατί το έχεις παρακάνει με τα άσκοπα έξοδα ή με την χαλαρή έως ανύπαρκτη διαχείριση και κάπου πρέπει να βάλεις έναν κόφτη, αφού έτσι όπως το πας θα ξεμείνεις. Από την άλλη και στα ερωτικά σου, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο μαζεμένος καθώς οι φαντασιώσεις σου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μάλλον σε οδηγούν σε λάθος επιλογές. Στις 14, πάντως είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μια προσέγγιση από άτομο μέσα από τη δουλειά σου, αν και δε θα είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του απέναντί σου και θα σε μπερδέψει.

3ο Δεκαήμερο:Αυτή η εβδομάδα μάλλον είναι η τυχερή σου, από αρκετές απόψεις, αφού εκτός του ότι ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος στο ζώδιό σου, στις 11, την ίδια μέρα είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία και στα εργασιακά σου ή μια προοπτική που θα σου φέρει αρκετά κέρδη κρυφά και φανερά. Από την άλλη, στις 14, σου δίνεται η δυνατότητα να συναντηθείς με κάποιο πρόσωπο που έχει συγκεκριμένη θέση ή μέσα για να σε βοηθήσει ή να σου δείξει τρόπους να πραγματοποιήσεις έναν στόχο σου. Ίσως, όμως, δεν είναι τσάμπα! Πιθανό να σου ζητηθούν ανταλλάγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

1ο Δεκαήμερο:Όμορφο θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας σου, μάλιστα, μόλις την πρώτη μέρα, μπορεί να σου σκάσει ξαφνικά μια πρόταση, την οποία θα πρέπει να δεχτείς αμέσως, καθώς υπάρχει πιθανότητα να σου φέρει επιπλέον χρήματα στο μέλλον. Επίσης, μπορεί να σου γίνει ένα δώρο που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου ή να κάνεις μια γνωριμία που θα σου λύσει τα χέρια σε μια υπόθεσή σου. Όλη αυτή την περίοδο θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα, που είτε αφορούν σε σένα προσωπικά είτε ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται και μια μικρή απόδραση που θα σε αναζωογονήσει.

2ο Δεκαήμερο:Η Πανσέληνος απέναντί σου, στην Παρθένο σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για τις σχέσεις σου, ίσως και να φροντίσεις για συγκεκριμένες τους ανάγκες που αγνοείς ή δεν έχεις ασχοληθεί μαζί τους μέχρι τώρα, κάτι που είναι αιτία παρεξηγήσεων και φαγωμάρας. Ωστόσο, το να είσαι συνεχώς προσγειωμένος δε σου κάνει καλό, αφού απορροφάς τα πάντα σαν σφουγγάρι, τα θετικά και πολύ περισσότερο τα αρνητικά vibes. Στις 14, μια αντίδρασή σου είναι αναμενόμενη, ενώ δεν αποκλείεται και να ζητήσεις εξηγήσεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο για τη συμπεριφορά του απέναντί σου.

3ο Δεκαήμερο:Έχεις την τύχη στο πλευρό σου αυτή την εβδομάδα, αρκεί να το πιστέψεις και να βγεις με μεγαλύτερη σιγουριά για τις ικανότητές σου και αυτοπεποίθηση προς τα έξω. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο να περιμένεις μια σημαντική επιτυχία στις 11. Από την άλλη, στις 14, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη συμπάθεια που έχουν κάποιοι/ες προς το πρόσωπό σου για να μπορέσεις να πετύχεις έναν στόχο σου. Έχεις τον τρόπο να κάνεις τις ανάλογες προσεγγίσεις και εφ’ όσον πείσεις ότι αξίζεις μια ευκαιρία να ξέρεις ότι δε θα σου την αρνηθούν. Δεν αποκλείεται και ερωτικά να σε πλησιάσει κάποιος/α αυτή τη μέρα, που θα σε ελκύσει.

πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις