Κριός

Με τον Ουρανό στο ωροσκόπο σου, δεν θα πας μακριά, γι αυτό καλό είναι σήμερα να μείνετε στις φιλικές σχέσεις και να μην διακινδυνέψειςμεπειράματα. Αν ρισκάρεις κινδυνεύεις να μπλεχτείς σε ερωτικές περιπέτειες. Τα αυτό ισχύει και για αυτόν/αυτήν που θα θέλει να σε προσεγγίσει και να υποσχεθείς πράγματα που δεν έχεις σκοπό να εκπληρώσεις, αλλά η ευθύνη θα βαραίνει αμφότερους

Ταύρος

Οι Ταύροι εκτός απότον Ουρανό στο ζώδιό τους έχουν και την Αφροδίτη, οπότε ευνοούνται οι δοκιμές και τα παιχνίδια και μάλιστα με καλές πιθανότητες επιτυχίας. Η σεξουαλική περιέργεια σε ανταμείβει, αλλα προσοχή στο στενό φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον σου για τρικλοποδιές.

Δίδυμοι

Διανύεις μια περίοδο… κρυφών δράσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οτιδήποτε αφορά στην ελευθερία των κινήσεών σου, γίνεται πλέον «ζήτημα αιχμής», με πιθανή συνέπεια το να απομακρυνθείς από το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν αυτό έχει κάποιες «οπισθοδρομικές» αντιλήψεις. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε ο κόσμος σου… ανήκει και τουλάχιστον για σήμερα υπάρχει χώρος στην ζωή σου για να βιώσεις μια ευχάριστη έκπληξη!

Καρκίνος

Με τον Ποσειδώνα να είναι ακόμη… εδώ, ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν «παίζει» με ανοικτά χαρτιά κι ίσως τελικά να σε εκμεταλλευτεί ή να σου «υπαγορεύσει» αποφάσεις, πατώντας επάνω στις αδυναμίες σου. Καλό είναι λοιπόν να προσέχεις, πολύ περισσότερο που στην παρούσα φάση ο Άρης απέναντί σου σε δελεάζει για να ζήσεις ένα «απωθημένο» σου, χωρίς να σκεφτείς το τίμημα που θα πληρώσεις για αυτό.

Λέων

Με τον Ερμή απέναντί σου, μπορεί να ζήσεις μια ξεχωριστή, όσο και «πικάντικη» απόλαυση, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις αλλά αν θέλεις να προχωρήσει αυτή η σχέση μην θέσεις ποτέ ζήτημα μονιμότητας! Αντίθετα ως «ελεύθερη» κατάσταση μπορεί να διατηρηθεί για πολύ καιρό. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ενδέχεται να υπάρξει μια ανατροπή που θα σε προβληματίσει… για τα καλά, αν δεν την κάνεις εσύ!

Παρθένος

Ο Άρης στον 5οηλιακό οίκο σου, εξάπτει το πάθος σου κι αν είσαι μόνος/η μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε μια ερωτική «φωλιά», όπου μάλιστα θα βιώσεις κάτι αισθησιακά μοναδικό. Καλό είναι όμως να μην αρχίσεις να έχεις μεγάλες προσδοκίες, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή προβλήματα που δεν φαίνονται και η συνέχεια δεν θα είναι ανάλογη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα διαπιστώσεις πως βρίσκεται σε φάση αβεβαιότητας.

Ζυγός

Όσο κι αν ελπίζεις ότι τα προσωπικά σου δεν θα γίνουν αντικείμενο σχολιασμού, στην παρούσα φάση θα κληθείς να διαχειριστείς την αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν, κάτι βέβαια που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή να σε θυμώσει. Από την άλλη πλευρά σίγουρα… δικαιούσαι να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ένα «πείραμα» την καταστρέψει… ολοσχερώς!

Σκορπιός

Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε εγρήγορση, το κακό όμως είναι ότι άλλο βλέπεις κι άλλο… είναι! Ίσως μάλιστα το «καλό κλίμα» και η αισιοδοξία σου να σε παρασύρουν σε μια επιλογή για την οποία αύριο, όταν πια θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πραγματικά δεδομένα, θα μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να εκδηλωθούν κάποιες «παρεξηγήσιμες» τάσεις ανεξαρτησίας!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία σου, είναι συζητήσιμο όμως το κατά πόσο θα υπάρχει βάθος συναισθημάτων ή θα πρόκειται απλά για έναν «εξαγορασμένο» έρωτα, που απλά θα σου εξασφαλίσει μια καλή ζωή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ζήσε τις όμορφες στιγμές που έρχονται, έστω κι αν δεν θα μπορέσεις να έχεις τις… πολύ ιδιωτικές στιγμές, που επιθυμείς!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, απλά έχε πίστη στο σύμπαν και μην κάνεις προγράμματα, αφού για αλλού ξεκινάς κι αλλού καταλήγεις, το «λάθος» όμως θα σε οδηγήσει στην… σωστή αγκαλιά! Από εκεί και ύστερα βέβαια, μην βιαστείς να εξιδανικεύσεις πρόσωπα ή καταστάσεις και μείνε στο «σήμερα». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε μήπως στείλεις μήνυμα σε λάθος παραλήπτη, με συνέπεια να ξεκινήσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων.

Υδροχόος

Με τον Ουρανό «παρόντα», αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να βιώσεις κάτι μοναδικό με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν μπεις στον… κόπο να πειραματιστείς και να κάνεις την θετική έκπληξη. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, να θυμάσαι πως ότι κι αν γίνει σήμερα, στην εξέλιξή του είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον να καταλήξει σε μια «κανονική» σχέση, αφού εκείνο που προέχει είναι η ανεξαρτησία του καθενός!

Ιχθύες

Ότι κι αν συμβεί έχεις τον τρόπο να το φτιάξεις όπως θες κι από αυτήν την άποψη η ευτυχία σου δείχνει εξασφαλισμένη. Αν όμως ποντάρεις στο «μετά» το πιθανότερο είναι να διαψευστείς ή να… διαψεύσεις αυτόν/η που πίστεψε σε σένα. Διαλέγεις και παίρνεις, λοιπόν! Από την άλλη πλευρά κάποιος/α «βάζει λόγια» με σκοπό να πλήξει την αξιοπιστία σου κι αν διαπιστώσεις κάποιες «περίεργες» αντιδράσεις, σε αυτό θα οφείλονται.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις