Πρίγκιπας Χάρι: Δύο Ρώσοι φαρσέρ γνωστοί για τις τηλεφωνικές τους φάρσες παγίδευσαν τον πρίγκιπα Χάρι και τον έκαναν να αποκαλύψει κατα λάθος ότι « ο κόσμος κυβερνάται από μερικούς πολύ άρρωστους ανθρώπους», ότι η ζωή του μετά το Megxit, «είναι πολύ καλύτερη» και ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει αίμα στα χέρια του» στην υπόθεση της κλιματικής αλλαγής.
Όπως αποκαλύπτει η βρετανική Sun, ο πρίγκιπας εμφανίζεται να λέει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έχει αίμα στα χέρια του» διότι προώθησε τη βιομηχανία του άνθρακα, ενώ θεωρεί ότι συνομιλεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τον πατέρα της.
Ο Χάρι δηλώνει ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι «καλός άνθρωπος» και ότι η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους, που θα μπορούσαν «να μιλήσουν στην καρδιά» του Βρετανού πρωθυπουργού.
«Αν ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τότε όλα είναι δυνατά, σωστά;», ακούγεται να λέει.
Την ευθύνη για τη φάρσα ανέλαβαν οι γνωστοί για τις τηλεφωνικές τους φάρσες Αλεξέι Στολιάροφ και Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ, οι επονομαζόμενοι Vovan και Lexus.
Οι δυο τους έκαναν τη φάρσα σε δύο τηλεφωνήματα, στις 31 Δεκεμβρίου και στις 22 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκειά τους, ο πρίγκιπας Χάρι δικαιολογείται για τη χρήση ιδιωτικών τζετ, παίρνει αποστάσεις από τον θείο του πρίγκιπα Άντριου και μιλά για την απόφασή του να μετακομίσει στον Καναδά. «Ορισμένες φορές η σωστή απόφαση δεν είναι η ευκολότερη. Αλλά είναι η σωστή απόφαση για την οικογένειά μας, η σωστή απόφαση για να προστατεύσω τον γιο μου», είπε για την απόφασή του να παραιτηθεί μαζί με τη Μέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις