Ζώδια: Η φιλία είναι μία από τις σημαντικότερες εκφάνσεις της ανθρώπινης φύσης. Φυσικά, αν κάποιος είναι καλός ή καλός εξαρτάται από το χαρακτήρα του. Ωστόσο, και εδώ τα άστρα παίζουν το δικό τους ρόλο. Αυτά είναι λοιπόν τα 6 ζώδια που δεν γίνονται οι καλύτεροι φίλοι.

Δίδυμοι

Έρχεται στο προσκήνιο αυτή η περίφημη διπλή προσωπικότητα των Διδύμων. Η φιλία είναι σημαντική για τον Δίδυμο, αλλά υπάρχει πάντα μια πλευρά του που είναι σκεπτικιστική και κάπως αρνητική με τη φιλία. Ο Δίδυμος έχει θέματα εμπιστοσύνης και η άνευ όρων προσφορά στους φίλους είναι κάτι που δύσκολα θα κάνει. Θεωρούν τη φιλία σημαντική αλλά δύσκολα θα την κάνουν πράξη και θα σταθούν στους άλλους σαν πραγματικοί φίλοι.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο κλασικός εγωιστής φίλος που θα σας πουλήσει αμέσως μόλις βρει έναν καινούριο ή όταν δεν θα του κάνετε τη χάρη. Θα παγώσει το αίμα σας μόλις αντιληφθείτε την ψυχρότητα του Υδροχόου, πόσο εύκολα θα σπάσει πλάκα μαζί σας αμέσως μόλις αποφασίσει να σας πετάξει σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Μην χαλάτε το χρόνο σας. Σαν τα ψέματα που συνηθίζει να λέει διαρκώς.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πονηρός. Και αν και του αρέσει η έννοια της φιλίας και η ιδέα ότι μοιράζεται πράγματα, στην πράξη ένας Ζυγός δεν μπορεί να είναι καλός φίλος. Αν αποφασίσετε να χτίσετε μια φιλία με έναν Ζυγό πρέπει απλά να περιμένετε την ώρα που θα σας προδώσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης στους φίλους του δεν πρόκειται να δώσει τίποτα. Αλλά θα σας το ξεκαθαρίσει από την αρχή: «Δεν είμαι καλός φίλος, άρα μην βασίζεσαι σε εμένα». Οι περισσότεροι την πατάνε ακριβώς σε αυτό το σημείο, γιατί συνήθως γελούν και αγνοούν την προειδοποίηση. Θα το καταλάβουν στην πράξη όταν ο Τοξότης… φίλος δεν θα πάει στο πάρτι τους, δεν θα τους συμπαρασταθεί, δεν θα ακούσει τον πόνο τους. Και δεν θα πρέπει να εκπλαγούν. Τουλάχιστον ο Τοξότης είναι ειλικρινής.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά ανοιχτός και φιλικός αλλά δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης. Άτομο εμπιστοσύνης με την έννοια ότι δεν μπορείς να περιμένεις από έναν Καρκίνο να είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι. Συνήθως είναι απασχολημένος με δικά του θέματα τα οποία δεν βάζει ποτέ σε δεύτερη μοίρα για να ασχοληθεί με τα προβλήματα κάποιου άλλου. Ο Καρκίνος είναι καλός για… γνωστός, όχι για φίλος.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι άστατος και παρορμητικός και κάνει φιλίες χωρίς πολύ σκέψη. Όσο εύκολα κάνει φιλίες, όμως, άλλο τόσο εύκολα τις διαλύει. Είναι αυτή η καχυποψία που τον καταβάλλει τον Παρθένο και με το που του μπουν οι υποψίες το όλο πράγμα έχει τελειώσει. Κόβει τις σχέσεις πριν καν το καταλάβεις.

Με πληροφορίες από e-zwdia.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις