Κορονοϊός Βρετανία:Η πανδημία του κορονοϊού δεν εμπόδισε 21.000 Άγγλουςκαι5.000 Ουαλούςνα… στριμωχτούν στις εξέδρες για να δουν τουςStereophonics. Από το βίντεο που ανάρτησε το συγκρότημα στον επίσημο λογαριασμό του στοfacebook, φαίνονται χιλιάδες φανς του συγκροτήματος κυριολεκτικά κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, να διασκεδάζουν στη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το εξοργιστικό video από τις Manchester Arena και Motorpoint Arena φυσικά και έγινε viral με το συγκρότημα να δέχεται σκληρή κριτική την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της χώρας έχει επιβάλλει αυστηρά μέτρα, όπως την απαγόρευση των μαζικών συναθροίσεων, προς αποφυγήν εξάπλωσης του νέου κορονοϊού. Την ίδια στιγμή οι διοργανωτές της συναυλίας δέχονται «θύελλα» επικρίσεων στο Twitter και σε άλλα social media τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της απόφασής τουςνα μην ακυρώσουντην προγραμματισμένη συναυλίαστο Κάρντιφ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Τα δύο στάδιαManchester Arena και Motorpoint Arena χωρητικότητας 21.000 και 5.000 ατόμων αντίστοιχα γέμισαν ασφυκτικά, την ώρα που η χώρα μετράει τουλάχιστον 35 νεκρούς και 1.300 επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού.