Κριός

Μην το κάνετε θέμα τώρα. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να ασχοληθείτε με το αίσθημα κτητικότητας που σας διακατέχει.Μπορεί να συμπεριφέρεστε έτσι επειδή έχετε πληγωθεί στο παρελθόν. Ή μπορεί να περνάτε μια φάση.

Ζώδια Ταύρος

Μένουμε σπίτι, αλλά τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να κάνετε κοινωνικές σχέσεις. Είναι η τέλεια μέρα για να έρθετε σε επαφή με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Δημιουργήστε μια ομάδα στο διαδίκτυο με τους πιο στενούς σας φίλους. Μπορείτε να μοιράζεστε τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας. Μην χάνετε επαφή!

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να είστε πολύ υπομονετικοί όταν το θέλετε. Και σήμερα το να είστε υπομονετικοί είναι ζωτικής σημασίας. Σιγουρευτείτε ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι στη ζωή σας θα καταλάβουν ότι θα είστε εκεί για αυτούς ό,τι και αν γίνει.

Ζώδια Καρκίνος

Μαγειρέψτε κάτι ξεχωριστό σήμερα. Βρείτε την πιο περίεργη συνταγή στο διαδίκτυο και ετοιμάστε την. Όταν οι περιστάσεις θα είναι πιο ευνοϊκές, θα μπορέσετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας για δείπνο. Θα τους εντυπωσιάσετε.

Ζώδια σήμερα 18/03 Λέων

Η φήμη σας προηγείται σήμερα, όταν βρίσκεστε με κάποιο χαριτωμένο άτομο. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι καλό ή κακό. Όπως και να έχει, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να το γυρίσετε προς όφελός σας.

Ζώδια Παρθένος

Βεβαιωθείτε ότι αντιλαμβάνεστε σωστά κάποια πράγματα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να συμφιλιωθείτε με την πραγματική ζωή. Ίσως αποφασίσετε κιόλας να αφήσετε πίσω σας κάποια συναισθηματικά βάρη. Γιατί όχι;

Ζώδια Ζυγός

Η έμφυτη γοητεία σας λειτουργεί άψογα. Θα δείτε ότι οι άλλοι τείνουν να μοιράζονται μαζί σας περισσότερα πράγματα. Κάντε μια βαθιά συζήτηση με το τελευταίο διαδικτυακό σας φλερτ.

Ζώδια Σκορπιός

Ίσως σήμερα χρειαστεί να μιλήσετε με κάποιο φίλο σας, που έχει φρικάρει με την τρέχουσα κατάσταση. Να είστε ειλικρινείς και υπομονετικοί μαζί του. Δεν μπορούν όλοι να είναι τόσο ψύχραιμοι όσο εσείς.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα το βρίσκεστε ευκολότερο να ασχοληθείτε με τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Θα μπορέσετε να οργανώσετε όλη αυτή τη χαρτούρα που έχει μαζευτεί. Θα καταφέρετε επιτέλους να αδειάσετε το γραφείο σας από τα περιττά πράγματα.

Αιγόκερως

Είστε σε ερωτική διάθεση σήμερα. Και αφού δεν μπορείτε να βγείτε έξω για να φλερτάρετε, κάντε το διαδικτυακά. Γραφτείτε σε ένα καινούργιο site γνωριμιών και ρίξτε το έξω.

Ζώδια Υδροχόος

Μην αγχώνεστε για τα συναισθηματικά βάρη που κουβαλάτε. Όλοι έχουν απωθημένα από το παρελθόν τους. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτά που συμβαίνουν τώρα. Ξεχάστε τα υπόλοιπα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Κάντε όλες αυτές τις δουλειές που διαρκώς αναβάλλατε επειδή δεν είχατε χρόνο. Θα χρειαστεί να παραμείνετε μέσα για αρκετό καιρό. Φτιάξτε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις