Ζωζώ Σαπουντζάκη:Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν καλεσμένη του «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία σε μια εξομολόγηση καρδιάς είπε για τον χωρισμό που την οδήγησε στην Αμερική, αποκάλυψε τον έρωτα που είχε μαζί της ο Αλέξανδρος Ωνάσης αλλά εξομολογήθηκε πώς ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς την κυνήγησε αλλά δεν τα κατάφερε.«Ο Κώστας Βουτσάς με κυνηγούσε». «Ζωζώκα Ζωζώκα μου φώναζε» τόνισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η «Βασίλισσα της νύχτας» όμως μίλησε και για τον έρωτα του Ωνάση: «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήρθε στο κέντρο "Πεταλούδα" και έκατσε στην πρώτη καρέκλα. Με είδε, με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε σαμπάνια και μετά μου μίλαγε συνέχεια». «Τον έβλεπα πως ήταν ερωτευμένος,μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε “Καμία δεν είναι σαν κι εσένα”. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα»,είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για τον έρωτα που παράτησε για να πάει στην Αμερική αποκάλυψε: «Είχα ένα δεσμό τότε με ένα πολύ καλό παιδί, πηγαίναμε για γάμο, ήταν παντρεμένος, δεν είχε διαζύγιο και κάπου χάλασε. Έτσι έφυγα για την Αμερική. Την ώρα που τσακώθηκα μαζί του, το είδα σαν απόδραση και σηκώνομαι και πάω στην Αμερική. Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο μιάμιση ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη, αλλά έρχονταν όλο εφοπλιστές. Μου άφηναν μια κάντιλακ απέξω».