Ζώδια και έρωτας:Υπάρχουν κάποια ζώδια που όταν συναντηθούν μεταξύ τους, δεν χρειάζονται χρόνο προκειμένου να επικοινωνήσουν σε άλλα επίπεδα. Μιλούν την ίδια γλώσσα και αναγνωρίζονται μεταξύ τους από την αρχή της σχέσης. Δημιουργούν ένα πολύ ισχυρό δέσιμο, επικοινωνούν βαθιά και νιώθουν ότι βρήκαν έναν άνθρωπο να τους καταλαβαίνει. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι ζωδιακοί συνδυασμοί;

Λέων-Τοξότης: Τα ζώδια που δεν φιλτράρουν τις σκέψεις του. Λένε τα πράγματα ακριβώς ως έχουν και σου πετάνε την αλήθεια μέσα στα μούτρα. Από την άλλη, είναι μία χρήσιμη αρετή, γιατί ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σου πουν ψέματα και το εκτιμούν πολύ μεταξύ τους. Για τον Λέοντα και τον Τοξότη, αυτός ο τρόπος επικοινωνίας είναι ο καλύτερος και έτσι μαθαίνουν να εμπιστεύονται και να ανοίγονται από την αρχή.

Καρκίνος-Ιχθύς: Εδώ μιλάμε για τα πιο συναισθηματικά και ευαίσθητα ζώδια που υπάρχουν. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς δεν θα ντραπούν να κλάψουν μπροστά σου, πολλώ δε μάλλον μεταξύ τους. Με το που γνωριστούν, αντιλαμβάνονται αμέσως ότι έχουν απέναντί τους μία αδερφή ψυχή. Έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει χωρίς να πρέπει να απολογηθούν για αυτό που είναι. Καλωσόρισες συναίσθημα (και αντίο λογική).

Δίδυμοι-Κριός: Όταν αυτά τα δύο ζώδια συναντιούνται, υπάρχει άμεση πνευματική διέγερση. Ο Κριός είναι παθιασμένος και περιπετειώδης, ενώ όποιος ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, αναζητά έναν σύντροφο που θα τον ιντριγκάρει. Από την αρχή της σχέσης, ανταλλάσσουν ιδέες για ταξίδια, για τα όνειρα που κάνουν, και όλα αυτά με τεράστιο ενθουσιασμό. Αυτή τους η συμβατότητα τους επιτρέπει να αποκτήσουν βαθύτερη σύνδεση και επικοινωνία.

Ζυγός- Υδροχόος: Αυτά τα δύο ζώδια ή θα έχουν την τέλεια σχέση, ή θα έχουν τη χειρότερη. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι παθιασμένος και με έντονη ιδιοσυγκρασία, ενώ ο Ζυγός λειτουργεί περισσότερο μεθοδικά και τα ζυγίζει.Στο καλό σενάριο λοιπόν, η σχέση αυτών των δύο ζωδίων θα είναι πραγματικά διδακτική και θα τους προσφέρει απίστευτη ευχαρίστηση σε κάθε τομέα.