Είναι σαφές πλέον πως η διάθεση όλων δεν είναι η καλύτερη, ανησυχούν καιψάχνουν τρόπους μάλλον γιανα ενημερωθούν και όχι να ψυχαγωγηθούν. Αυτό αποκαλύπτει και η τηλεθέαση των καναλιών που δείχνειότι ειδικά στις ζώνες εκτός prime time, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην ενημέρωση και στις εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού.

Έτσι οι δύο πρωινές εκπομπές «Στην Φωλιά των Κου Κου» (Star) και «Ευτυχείτε» (Open) σημείωσαν, χθες Τρίτη, 11% και 6,3% αντίστοιχα στο δυναμικό κοινό και δίχως ισχυρό ανταγωνισμό.

Αντίθετα οι ενημερωτικές εκπομπές που προβάλλονταν σε εκείνη τη ζώνη τα πήγαν πολύ καλύτερα και συγκεκριμένα οι «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ) πέτυχαν 16,7% και το «Newsroom» (ΣΚΑΪ) 18,8% στο κοινό ηλικιών 18 -54. Υψηλά τα ποσοστά και για τα δελτία ειδήσεων στη μεσημεριανή και στη βραδινή ζώνη με τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ να προπορεύονται στη μεσημεριανή ζώνη ενώ το βράδυ την πρώτη θέση κατέκτησε το Star με 19% τηλεθέαση.

Από όλα αυτά εξαιρείται το ριάλιτι μαγειρικής με το «Master Chef» να τρελαίνει τα μηχανάκια και να καταγράφει μέσο όρο 38,1%, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» με 18,7%, το «Ρουκ Ζουκ» (ΑΝΤ1) με 17%.

.