Κορονοϊός Χατζηκουτσέλης: Λίγοι συγγενείς και φίλοιείπαν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Χατζηκουτσέλη, στο κοιμητήριο του Μαραθώνα, εχτές το απόγευμα μετά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Η κηδεία έγινε παρουσία μόλις 10 ατόμων στον Μαραθώνα. Ανάμεσα στους ελάχιστους συγγενείς και φίλους που είπαν το τελευταία αντίο και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανιψιά τουΆση Χατζηκουτσέληείχε παρακαλέσει πως λόγω της κατάστασης που δεν επιτρέπει συνάθροιση άνω των δέκα ατόμων αντί στεφάνων και λουλουδιών, να γίνει κατάθεση των χρημάτων για την ενίσχυση των σκοπών του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο. Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του. Να ξέρετε όμως ότι τώρα θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα συναντηθεί με τα αδέλφια του, ειδικά τη Ρουλίτσα του, και τους φίλους του που τόσο του έλειπαν», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Την είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, είχε κάνει γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και σεναριογράφος όμως δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην κηδεία γιατί είναι αποκλεισμένος στο νησί του τη Ζάκυνθο. Παρόλα αυτά ανέβασε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media για τον αγαπημένο του φίλο και επί χρόνια συνεργάτη.

Διαβάστε το αντίοτου Άγγελου Πυριόχου στον Πάνο Χατζηκουτσέλη:

Πάει κι αυτό. Με λίγο χώμα και κάτι λόγια στον αέρα. Όλο και πιο δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Εγώ στο νησί αποκλεισμένος. Έξω κάνει καλοκαίρι. Σαν εκείνα όταν πηγαίναμε στον Άγιο Νικόλα για μπάνιο με τον Πάνο και την Ιφιγένεια. Ανέβαινες στο παπάκι και μύριζε ψησταριά. » Δεξιά η εξάτμιση από αριστερά εσύ» Με ένα μόνιμο κάψιμο πάνω από τον αστράγαλο. Μέχρι ρεπερτόριο άλλαζες. Από το «Πάολα Πάολα δεν σας ξέρω πάρα τόσο λίγο» στο » Ψήσου Ψήσου στο παπί μου» και » Ψήνομαι ψήνομαι ρίξε κι άλλο Γκάζι δεξιά» Α ρε Πάνο. Προσπαθώ να θυμάμαι μόνο τα γέλια μας. Ένα χειμώνα είχαμε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. » Που πάνε τα αγόρια;» ρώτησε η Μάρθα. » Θα πάω τον μικρό σ ένα σκυλάδικο πλατεία Βαρδάρη. Σκυλαάδικο μασίφ».» Ποιοι τραγουδάνε»; ξαναρωτησε η Μάρθα. » Η Τσι Ου Αουα , η Πεκι Νουα ,ο Ντο Μπερμαν και η Λύκο Σκύλου πολύ φίλη μου» Δεν έχω τρομάξει περισσότερο στη ζωή μου. Σαν προαυλισμός σε φυλακή έμοιαζε. » Στο μπαρ θα καθίσουμε» διέταξες. Πριν καθίσουμε ήρθαν τα κορίτσια. Παράγγειλες κλασσικά ένα μπουκάλι Γιάννη Βάδην και εγώ από ευγένεια παρακολουθούσα τη φίλη σου στο πάλκο η οποία δολοφονούσε τις νότες. Και ξαφνικά ακούω να μιλάς στα κορίτσια για την Σάρα Μπερνάρ. » Πολύ μεγάλη ηθοποιός αλλά και μεγάλη πουτάνα. Να σκεφτείτε για αυτήν βγήκε το Μπερνάρ Μπερνάρ η μέλισσα. Γιατί πετούσε σαν μελισσούλα από πελάτη σε πελάτη. Και κάτι αγράμματοι Έλληνες το έκαναν παιδικό τραγουδάκι. » Περνά περνά η μέλισσα» Μπερδέψανε το Μπερνάρ με το περνά . Σε όλα συμφώνησαν τα κορίτσια. Η μία το πήγε παρακάτω. Λες για αυτό να έγινα πουτάνα; Όλο περνά περνά η μέλισσα ήμουνα μικρή. Μετά από ώρες ζήτησες λογαριασμό. «Κερασμενα από τα κοριτσια » είπε ο μπάρμαν με ένα ύφος » τι λέω ο άνθρωπος». Το άλλο μεσημέρι στο ξενοδοχείο περίμενε η Μάρθα. «Λοιπόν τι έκαναν τα αγόρια χθες;» » Κονσομασιον . Τα γδύσαμε τα κορίτσια» . Τι να κάνω ρε Πάνο. Καλά που έχω χιλιάδες τέτοιες στιγμές να θυμάμαι. Εσύ τώρα μια χαρά. Πίνεις καπνίζεις ελεύθερα. Ξαναβρήκες τ αδέλφια σου, φιλιά στην Ρούλα να δώσεις , φαντάζομαι θα έρθουν και οι φίλοι σου, κάποια στιγμή θα έρθω και γω. Ούτε να περάσει από το μυαλό σου ότι θα ξεκινήσεις να γράφεις χωρίς εμένα. Απόλαυσε την ελευθερία σου. Εμείς εδώ….καραντίνα».