Κριός

Σήμερα, τα βάσανα της ζωής φαντάζουν μεγαλύτερα κι αν δεν έχεις πλάι σου ένα πρόσωπο να σε αγαπά και να το αγαπάς, η «καλογερική» μπορεί να σου πέσει κάπως βαριά! Προσπάθησε ωστόσο να δεις την όλη κατάσταση σαν μια «άσκηση» που θα κρίνει το ποιόν τελικά χρειάζεσαι δίπλα σου και με ποιους όρους. Αν πάλι ζεις με το ταίρι σου, μην επιτρέψεις στις εξωτερικές πιέσεις να «εισβάλλουν» στα προσωπικά σου

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα… βρει τον τρόπο να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις βασικές προδιαγραφές σου και σε κάνει να ελπίζεις στα καλύτερα. Από εκεί και ύστερα όμως θα χρειαστεί χρόνος και… κόπος για να «δέσει» η υπόθεση, αφού τα εμπόδια δεν θα είναι και λίγα. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Ότι κι αν γίνει σε αυτήν την συγκυρία, αποκλείεται να είναι απαλλαγμένο προβλημάτων. Κι αν βέβαια πρόκειται απλά για μια περιπέτεια, δεν χάλασε δα κι ο κόσμος! Αν όμως τρέφεις άλλου είδους προσδοκίες, πρόσεξε μήπως μπλέξεις σε μια υπόθεση με αντικειμενικούς περιορισμούς, που όσο και να εύχεσαι το καλύτερο, θα γίνουν τροχοπέδη στην ευτυχία σου. Μπορείς ωστόσο να ασχοληθείς με τα προβλήματα φίλων και γνωστών.

Καρκίνος

Όλα συνηγορούν σε μια ερωτική έξαρση κα μην σκέφτεσαι περιορισμούς και τα τοιαύτα, αφού όταν θέλουν η Αφροδίτη με τον Άρη, τότε… τύφλα να έχει ο κορωναϊός! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην κάνεις το λάθος να τυραννιέσαι με τα «πρέπει» της καθημερινότητας, αφού τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οι ευκαιρίες για έρωτα όμως είναι σχετικά πιο δυσεύρετες, ζήσε λοιπόν το σήμερα με το ταίρι σου.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, ουδείς λόγος υπάρχει για να επιδιώξεις κάποια σχέση, αφού μόνον προβλήματα θα σου προσθέσει σε αυτήν την φάση. Σε… συμφέρει λοιπόν να ασχοληθείς με τους «καημούς» των άλλων, αφήνοντας στην άκρη τους δικούς σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι δουλειές και τα καθήκοντα θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου κι αν η σχέση σου δεν έχει βάσεις, ίσως αυτή να είναι η… αρχή του τέλους!

Παρθένος

Από γνωριμίες… σκίζεις, φαίνεται όμως να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις, πολύ περισσότερο που δεν έχεις μια «χειροπιαστή» εικόνα. Κι επειδή, από τούδε και στο εξής οι προτεραιότητές σου γίνονται επαγγελματικές, προτίμησε μια σχέση που πέρα από τα όποια αισθήματα υπάρχουν, βασίζεται κυρίως στην αμοιβαία παροχή υπηρεσιών, έστω κι αν κάτι τέτοιο δείχνει περισσότερο σαν… συνοικέσιο!

, .,.

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να «σπάσεις» την μοναξιά σου αλλά από εκεί και ύστερα τίθεται ένα ουσιαστικό θέμα ανισότητας στον καταμερισμό των… ικανοποιήσεων, αφού ο ένας μόνο θα δίνει κι ο άλλος μόνο θα παίρνει! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην παραβιάσεις τα «θέλω» του/της συντρόφου σου αλλά από την άλλη πλευρά οφείλεις να αντισταθείς σθεναρά σε ανάλογες πιέσεις που θα σου ασκηθούν.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βάζει σε… πειρασμό να εμπλακείς σε μια σχέση, που δείχνει να έχει πολλά πλεονεκτήματα, στα δύσκολα όμως δεν θα «φτουρήσει»! Το πιο σοφό λοιπόν για σένα σε αυτήν την φάση θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η βασική σου προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η διευθέτηση των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων του καθενός.

Τοξότης

Σε αυτήν την φάση το κριτήριο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί και πρέπει να είναι η χρησιμότητά τους, πέρα από συναισθηματισμούς. Αν λοιπόν κάποιος/α δείχνει απρόθυμος/η να δείξει την αγάπη ή το ενδιαφέρον του με έργα, τότε δεν έχεις παρά να τον/την προσπεράσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον/την απορρίπτεις κιόλας. Τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και αντίστροφα, οπότε δείξε έμπρακτα το πόσο νοιάζεσαι!

.

Αιγόκερως

Ερωτικά είσαι σε… τρελή φόρμα κι είναι κρίμα κι άδικο να αφήνεις τις πιεστικές καταστάσεις της ζωής να σε επηρεάζουν τόσο, ώστε να αφήσεις τα προσωπικά σου στην άκρη. Ίσα-ίσα μέσω αυτών θα βρεις την χαρά της ζωής! Βέβαια μέσα στην τύχη σου είσαι και άτυχος/η, αφού αν είσαι μόνος/η, οι γενικότερες συνθήκες σου «κόβουν» προοπτικές αλλά αν είναι να σου δώσει «κάτι» το σύμπαν, θα σου το δώσει, οπότε… έχε πίστη!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου κι ίσως καταλήξεις σε πικρά συμπεράσματα για άτομα του περιβάλλοντός σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να έχεις με τον άνθρωπο σου μια «εκ βαθέων» συζήτηση και βέβαια τίποτε δεν σου απαγορεύει να τον πάρεις αγκαλιά εδραιώνοντας την πεποίθηση ότι θα είστε μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία στο διαδίκτυο θα σου βάλει… ιδέες, διατήρησε ωστόσο τις επιφυλάξεις σου μέχρι να «τσεκάρεις» το που και πώς κινείται το συγκεκριμένο άτομο. Εξ άλλου «με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγια»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια μικρή κρίση εξ αιτίας της παρέμβασης ενός τρίτου προσώπου, που ενδιαφέρεται για σένα και θα επιχειρήσει να «ανακατώσει» τα πράγματα, υπέρ του.