Ζώδια: Eρωτικές επανασυνδέσεις: Πως είμαστε και πως προετοιμαζόμαστε

Κριός

Αυτές τις μέρες δεν έχετε μόνο καινοτόμα σκέψη αλλά και καλή δυνατότητα αντίληψης. Πώς θα αξιοποιήσετε αυτές τις υπέροχες ικανότητες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή; Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε το επόμενο βήμα σας. Θέλει προσοχή

Ταύρος

Να περιμένετε ότι σήμερα θα επικρατεί ένα περίεργο κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Και ενώ η αρχική σας αντίδραση είναι να ανησυχήσετε, μην το κάνετε. Να θυμάστε ότι το διαφορετικό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό και ότι τα αντίθετα πολύ συχνά έλκονται. Αξίζει να το ρισκάρετε μόλις τελειώσει όλο αυτό

Δίδυμοι

Ναι, πρέπει να ακολουθείτε την καρδιά σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχνάτε και τη συνεισφορά της λογικής. Σκεφτείτε όλους τους παράγοντες και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που θέλετε. Με αυτό τον τρόπο θα φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας.

Καρκίνος
Είστε συναισθηματικά άτομα. Αλλά αυτό που για εσάς είναι μια περαστική διάθεση, κάποιο άλλο άτομο μπορεί να το εκλάβει ως σημάδι της προσωπικότητάς σας. Προσπαθήστε να κρατάτε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας. Αφήστε όλη σας την προσωπικότητα να λάμψει.

Λέων

Ψάχνετε για το κατάλληλο άτομο; Αν ναι, θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή, ειδικά τώρα με τις παρούσες συνθήκες. Τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα την πρόοδο στον ερωτικό τομέα σήμερα.

Παρθένος

Εκεί που πιστεύατε ότι τα είχατε σκεφτεί όλα, προκύπτει κάτι αναπάντεχο. Κάποιο γεγονός, κάποιο στοιχείο, ένα άτομο. Μην το αφήσετε να σας βγάλει εκτός. Αντ’ αυτού, ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας και προετοιμαστείτε για κάτι καινούργιο.

Ζυγός
Η δημιουργικότητά σας χτυπάει ταβάνι σήμερα. Τα πάτε υπέροχα με τα καινούργια άτομα που έχετε γνωρίσει τον τελευταίο καιρό. Αφήστε που υπάρχει και η πιθανότητα μιας ερωτικής σχέσης. Είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς. Αξιοποιήστε την στο έπακρο!

Σκορπιός

Οι απόψεις σας για μια συγκεκριμένη κατάσταση, μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές από κάποιου άλλου σήμερα. Και αυτό πιθανότατα θα προκαλέσει εντάσεις. Επικοινωνήστε μεταξύ σας και προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος. Να θυμάστε να είστε πάντα ανοιχτοί στην οπτική των άλλων.

Τοξότης

Πάρτε τον υπολογιστή ή το κινητό σας, ενεργοποιήστε την έμφυτη αίσθηση περιπέτειας που έχετε και αρχίστε την εξερεύνηση. Μπορείτε να εξερευνήσετε (διαδικτυακά) μια καινούργια πόλη, ένα νέο στυλ διακόσμησης ή οτιδήποτε σας εξάψει το ενδιαφέρον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθετε κάτι καινούργιο.

Αιγόκερως

Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να σκεφτείτε το οικονομικό σας μέλλον. Είναι μια καλή ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στον προϋπολογισμό σας, να υπολογίσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και να ξεκινήσετε να αποταμιεύετε. Θέστε έναν μακροπρόθεσμο στόχο και βάλτε τα δυνατά σας για να τον επιτύχετε.

Υδροχόος
Η ενέργεια που σας στέλνει το σύμπαν σήμερα, είναι γεμάτη δυνατότητες για δημιουργικές αλλαγές. Για να μην πούμε και για το πόσο σέξι είστε τώρα. Όλος ο κόσμος είναι δικός σας!

Ιχθύες

Συμβαίνουν τόσα πράγματα στο κεφάλι σας σήμερα – και στην καρδιά σας! Δείξτε επιείκεια στον εαυτό σας και αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεστε για να τα σκεφτείτε. Λίγη ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να τα ξεκαθαρίσετε.