Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Βούλα Πατουλίδου και Ιεροκλής Μιχαηλίδης στέλνουν  το μήνυμά τους για τον ιό [vid]

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Βούλα Πατουλίδου και Ιεροκλής Μιχαηλίδης στέλνουν  το μήνυμά τους για τον ιό [vid]

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: H αποφυγή των μετακινήσεων είναι επίσης ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας.

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»:  Η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν σπίτι. Μετά τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιάννη Στάνκογλου, τη Μαρία Ευθυμίου και τον Γιάννη Μπέζο έρχεται η Βούλα Πατουλίδου και ο αγαπημένος  ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης που μας καλούν ήδη σε στάση ευθύνης για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Η καμπάνια θα εμπλουτίζεται συνεχώς και με άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, που θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

Η ΕΡΤ με αυτή τη καμπάνια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων. Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.