Τα άτακτα ερωτικά ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου

Τα άτακτα ερωτικά ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου
Τα άτακτα ερωτικά ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό μας κάνει να αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στη ζωή μας. Είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε ενθουσιασμό. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή βοηθά στο να σκεφτόμαστε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή και άμεση έκφραση των συναισθημάτων μας. Προβάλουμε τις ιδέες μας με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

Ο Κριός  

Ήρθε η ώρα να δείξεις συναισθήματα στο ταίρι σου που μπορεί να είχες καλά κρυμμένα μέσα σου. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ασφάλεια που αποζητάς στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε ότι σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας και αυτό επιδιώκεις να σου προσφέρει πιθανή νέα γνωριμία.

Ο Ταύρος  

Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθείς να εκδηλώσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να πιστεύεις ότι βρήκες τον άνθρωπο που μπορεί να λειτουργήσεις μοναδικά από κοινού μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το μυαλό και το πνεύμα.

Οι Δίδυμοι 

Λογική και συναίσθημα λειτουργούν εναρμονισμένα και σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τέλος σε απωθημένα και ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν πώς θα μαλακώσει τα έντονα αρνητικά συναισθήματα από μηχανάκι. 

Ο Καρκίνος 

Το να θέσεις από κοινού φιλοδοξίες με το ταίρι σου είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις καλά. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις την ανάγκη η ανεξαρτησία και να δοθείς σε μένα πρόσωπο που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

Ο Λέων 

Το να εκφράσεις σημαντικά συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσει στο να παρθούν αποφάσεις για την μετεξέλιξη της σχέσης σας που θα είναι σημαντικές για εσένα. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που λειτουργεί αναγεννησιακά στη ζωή σου και απογειώνει το πάθος.

Ο Παρθένος 

Η καλή επικοινωνία θα φέρει την κατανόηση και την συνεννόηση στην προσωπική σου ζωή. Είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και να δεις την κατάσταση με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος η επικοινωνία κυριαρχεί και δίνει ώθηση για νέες επαφές εκτοξεύουν την θετικότητα στα ύψη.

Ο Παρθένος 

Η καλή επικοινωνία θα φέρει την κατανόηση και την συνεννόηση στην προσωπική σου ζωή. Είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και να δεις την κατάσταση με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος η επικοινωνία κυριαρχεί και δίνει ώθηση για νέες επαφές εκτοξεύουν την θετικότητα στα ύψη.

Ο Ζυγός 

Εξέφρασε ότι μπορεί να σε ενοχλεί στη σχέση σου καθώς φαίνεται τώρα να μπορείς να δώσεις λύσεις και να παραμελήσεις τα μικρά για να νιώσεις το απόλυτο πάθος. Ο αδέσμευτος πάθος και λογική εμπλέκονται και δίνουν μοναδικά αποτελέσματα σε πιθανές επικοινωνίες με νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Ο Σκορπιός 

Η όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου είναι σημαντικός παράγοντας για να νιώθεις υπέροχα και να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα και ανεβάζει την διάθεση σου.

Ο Τοξότης 

Η καλή επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να λυθούν ζητήματα που είναι μικρά και μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε έχει απασχολήσει τον προηγούμενο καιρό αφήνοντας στην άκρη το φλερτ.

Ο Αιγόκερως  

Βιώνεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η ουσία της σχέσης και να επικοινωνείς άμεσα τα συναισθήματά σου. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Ο Υδροχόος 

Μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Η επικοινωνία βοηθάει στο να νιώσεις ασφάλεια. Ο αδέσμευτος δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Ο Ιχθύς 

Το να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου είναι πια στόχος που σε βοηθά να γεμίσεις χαρά και γαλήνη και να ισορροπήσεις την σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και τονώνουν έντονα την προσωπικότητά σου.