Γιώργος ΜαυρίδηςΜένουμε Σπίτι: Ο γνωστός tattoo artist, Μαυρίδης εμφανίστηκε μέσω skype στο Dot του Σαββάτουπροκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό και τις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την εξάπλωση του και στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής θέλησε, μάλιστα, να στείλει το δικό του μήνυμα για όσους αγαπούν τα ζώα!

«Σίγουρα υπάρχουν ασυνείδητοι οι οποίοι μάλλον βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν τα σκυλιά και τα γατιά τους. Νομίζω ότι υπάρχει μια προδιάθεση σε αυτούς που το κάνουν και δεν είναι πραγματικά από φόβο οπότε βρήκαν μια δικαιολογία μέσα σε αυτή την κατάσταση»σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανώς ενοχλημένος.

«Αυτό που παρατήρησα βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά μου το βράδυ είναι κάποια σκυλιά, ακόμα και γάτα είδα, να μας ακολουθούν. Έπαθα σοκ! Νομίζω πως και αυτά έπαθαν ένα ηλεκτροσόκ τα ζωάκια! Δηλαδή βλέπουν ξαφνικά έναν άνθρωπο να περπατά δίπλα τους» συμπλήρωσε, επίσης, ο παρουσιαστής. Παράλληλα, βέβαια, ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε συμβουλές στο τηλεοπτικό κοινόπως να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα σε αυτή την περίοδο της καραντίνας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις