Ζώδια: Αυτός μας έλειπε τώρα να έρθει να μας ταράξει ακόμα περισσότερο, να ρίξει ζιζάνια στο κεφάλι μας και να μας τσιγκλήσει που μένουμε μόνοι μας, στο σαλόνι μας να περιμένουμε τη λήξη της απομόνωσής μας… Μυρίζονται μπελάδες για τους Σταθερούς, Υδροχόους, Λέοντες Ταύρους και Σκορπιούς.

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση και το πάθος σε κυριεύουν, κάτι που μπορεί βέβαια να έχει τόσο θετικές συνέπειες, αν είσαι κοντά στο ταίρι σου και μονιασμένοι μεταξύ σας, όσο και αρνητικές στην περίπτωση που νοιώθεις εγκλωβισμένος/η κι όλα σου φταίνε, με συνέπεια να ξεσπάσεις όπου… βρεις! Ίσως πάλι να εμπλακεί στην ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, κάτι που συνιστά πρόβλημα αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής των άλλων χωρίς μάλιστα να κάνεις και πολλά πράγματα για αυτό. Αλλά όσο πιθανό είναι να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με λεπτούς τρόπους και φυσική ευγένεια, άλλο τόσο είναι να «παραμυθιαστείς», πέφτοντας θύμα υποσχέσεων που δίνονται απλά και μόνον για να σε «τουμπάρουν». Καλός ο ρομαντισμός λοιπόν αλλά μέχρι ένα σημείο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κινείσαι μεταξύ αλήθειας και ψέματος, με διάθεση κυρίως να «παίξεις» αλλά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να «σου κάτσει» κάπως στραβά, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια ανάλαφρη διάθεση με σένα κι αν τα πράγματα σοβαρέψουν μπορεί να βρεθείς σε αμήχανη θέση. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτού του είδους η συμπεριφορά μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου και κληθείς να δώσεις εξηγήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είτε σοκαριστείς από την συμπεριφορά και τις επιλογές του/της συντρόφου σου, είτε «πέσεις στα πατώματα» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια κλιμακούμενη ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε τον… χειρότερο εαυτό σου! Επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς εξαρτημένος/η από πρόσωπα ή καταστάσεις, σε τέτοιο σημείο, που ακόμη κι εσύ να μην μπορείς να το… αντέξεις!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε προβλήματα φίλων κάτι που μπορεί μεν να βάλει σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές επιδιώξεις σου, δεν αποκλείεται όμως να «επωφεληθείς» από μια κρίση και να αποκτήσεις ταίρι, έστω και στα πλαίσια μιας… παρηγοριάς! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ας μην ανακατευτείς σε υποθέσεις άλλων, αφού στο τέλος θα βγεις και κατηγορούμενος/η!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι μόνος/η, ίσως να… νομίσεις ότι βρήκες το ταίρι σου, όμως η όλη κατάσταση είναι «πολύ καλή για να είναι αληθινή» και σίγουρα θα χρειαστεί να «το ψάξεις» περισσότερο, αφού πίσω από την «βιτρίνα» μπορεί να κρύβονται και πράγματα που δεν θα σου αρέσουν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις μια αισθησιακή ατμόσφαιρα και να ρομαντζάρεις με το ταίρι σου

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «κολλητή», ενδέχεται να τα… τσουγκρίσεις με αφορμή μια υπόθεση του παρελθόντος, που δημιουργεί ζήλιες! Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να υπάρξει μια επανασύνδεση με μια παλιά σου αγάπη, κάτι όμως που εκτός από το… αναζωπυρωμένο πάθος θα επαναφέρει αναπόφευκτα στο προσκήνιο και όλα εκείνα τα αρνητικά, που συνέβαλαν στο να διακοπεί η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου ενισχυμένη από τον Ποσειδώνα σου δίνει χώρο για να «παίξεις» και να περάσεις όμορφα, στα πλαίσια μιας βολικής «δημιουργικής ασάφειας»! Τα υπόλοιπα βέβαια θα εξαρτηθούν από το αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή όχι, αφού στην πρώτη περίπτωση, το πολύ «χαλαρό» κλίμα, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην συνέχεια, ενώ στην δεύτερη κάποιες «σούπερ» υποσχέσεις που δίνονται είναι απλά για το… θεαθήναι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, τα θετικά διαδέχονταν τα αρνητικά αλλά όσο παίρνεις τα πράγματα ανάλαφρα… ούτε γάτα ούτε ζημιά! Από την άλλη πλευρά με τον Χείρωνα «αγριεμένο» στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αν τελικά η προσωπική σου ζωή βρεθεί στο επίκεντρο, αυτό θα γίνει με μάλλον «θορυβώδη» τρόπο και με σένα σε… φρικτή συναισθηματική αδυναμία! Ίσως βέβαια να χρειάζεσαι μια γενναία εκτόνωση για «να πάνε κάτω τα φαρμάκια».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας νέος κύκλος ανοίγει στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να βρεις την αιτία μιας κακοδαιμονίας. Σε αντίθετη περίπτωση τίποτα δεν μπορεί να αποκτήσει ευοίωνες προοπτικές, αφού θα πέσεις στα ίδια λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιος/α σε περιτριγυρίζει, χωρίς όμως να έχει απαραίτητα και «σοβαρό» σκοπό. Είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να ενδώσεις ή όχι σε μια τέτοια πρόκληση, που το πιθανότερο είναι να εκδηλωθεί σε ένα μέσον κοινωνικής δικτύωσης. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε απλά να το διασκεδάσεις με το ταίρι σου, δείχνοντάς σου πώς όσοι/ες κι αν σε φλερτάρουν, εσύ έχεις μάτια μόνο για εκείνο!

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι στα… πολύ «πάνω σου» και η καλή ψυχολογία σου είναι βέβαιο πως θα επηρεάσει θετικά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ωστόσο αν είσαι μόνος/η κι ένα πρόσωπο εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, το σωστό θα ήταν να το θεωρήσεις ένα μάλλον ασταθές άτομο, που υπόσχεται και κάνει πολλά στα πλαίσια όμως μιας εφήμερης ευτυχίας. Γι’ αυτό κι εσύ ζήσε το σήμερα, χωρίς «μεγάλες προσδοκίες».

Πηγή: www.astrology.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις