Κορονοϊός Φάιη Σκορδά:Η Φαίη Σκορδά μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό επέστρεψε κανονικά στο πόστο της στο « Πρωινό» μετά από δυο εβδομάδες καραντίνας, το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε αποκάλυψει στις 14 Μαρτίου πως βρέθηκε θετική στον νέο κορονοϊό και πως ήταν ασυμπτωματική.

Έκτοτε, έχει περάσει ένα διάστημα δύο εβδομάδων, και πλέον η Φαίη το ξεπέρασε και βγήκε αρνητική στην εξέταση. Στην έναρξη της εκπομπής η Φαίη Σκορδά είχε δίπλα της στο πλατό την Αφροδίτης Γραμμέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Άρης Καβατζίκης είπε την καλημέρα του μέσω skype.

Η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε τους τηλεθεατές αποκαλύπτοντας τον λόγο που η εκπομπή ξεκινά και πάλι και τη τωρινή κατάσταση της υγείας της. «Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες γιατί αυτό ήταν το σωστό, γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες, γιατί έτσι έπρεπε. Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε για τα περαστικά σας, είμαστε εδώ βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες οι οποίες έχουνε περάσει και παραπάνω. Μου είχαν πει ότι από τη στιγμή που το τεστ βγήκε αρνητικό μπορώ να επιστρέψω, να επανέλθω στη καθημερινότητα μου και από τη στιγμή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα είναι στον αέρα είμαστε κι εμείς εδώ στο πόστο μας μέχρι να υπάρξει κάτι νεότερο».