Χάρης Χριστόπουλος:Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού ο Χάρης Χριστόγλου μαζί με την σύζυγό του Ανίτα Μπράντ ανακοίνωσαν το πρωίτης Δευτέρας ότι σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσαν σήμερα το πρωίστο Happy Day. Ο αγαπημένος φωτογράφος που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής ανακοίνωσε ότι θα γίνειγια πρώτη φορά πατέρας στα 57 του και αυτός είναι και ο λόγος που θα μείνει εκτός της εκπομπής για το επόμενο διάστημα.

Η Ανίτα είναι σε καραντίνα εδώ και τρεις μήνες, και ο Χριστόπουλος θα μείνει δίπλα της το επόμενο διάστημα για λόγους ασφαλείας.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά», δήλωσε η Ανίτα Μπραντ.

Η Αννίτα είναι τους τελευταίους τρεις μήνες μέσα στο σπίτι, δεν έχει βγει καθόλου. Το Αννιτάκι μας είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί», δήλωσε ο Χάρης Χριστόγλου.