Ένα νέο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε οι φίλοι του Αντώνη Κανάκη. Ο αγαπημένος παρουσιαστής και η παρέα του επιστρέφουν στις 22:00, με νέο live streaming επεισόδιο. Μάλιστα στο τρέιλερ που βγήκε σήμερα στον αέρα πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Κανάκης και… η κόρη του!

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Για τρίτη πλέον εβδομάδα, συνεχίζονται οι ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου, με απήχηση και νούμερα, που έχουν ξεπεράσει τα αντίστοιχα τηλεοπτικά. Με μοναδικό σκοπό τη συντροφιά στην εποχή του εγκλεισμού και απολύτως αυτόνομα, η Tony Productions παράγει 5 εκπομπές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 22:00 ακριβώς, βγαίνει ζωντανά “στον αέρα” του διαδικτύου το Ράδιο Αρβύλα, η σατιρική-χιουμοριστική ματιά στις “παράξενες” ημέρες που ζούμε και που την έχουμε τόσο ανάγκη.

Ενώ από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το “πειρατικό” Βινύλιο, με πολλή μουσική, νοσταλγία, ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, όλο το σχετικό διαδικτυακό υλικό των ημερών, συζητήσεις κτλ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις