Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ: Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ παίρνουν τημια ανατρεπτική απόφαση μετά την άλλη. Σήμερα οι δυο τους αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τους 11 εκατομμύρια ακολούθους τους στον λογαριασμό τους στο Instagram. Το ζευγάρι που σε ένα βράδυ μέσα αποποιήθηκε τους πριγκιπικούς του τίτλους, αποφάσισε τώρα με ένα μήνυμα να κάνειαναφορές στην πανδημία του νέου κορονοϊού.

«Σε μια χρονική περίοδο όπου ο κόσμος μοιάζει «απίστευτα εύθραυστος», «το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία κάθε ανθρώπου σε ολόκληρη την υφήλιο και να βρεθούν λύσεις στα πολυάριθμα προβλήματα που έχει προκαλέσει αυτή η πανδημία», γράφουν στο μήνυμά τους.

«Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο». «Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ», όμως η «δουλειά συνεχίζεται», γράφει το ζευγάρι.

«Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα» προσθέτουν. «Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο».

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα προτιμούσαν, τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, η προσοχή να παραμείνει στην παγκόσμια απάντηση στη νόσο Covid-19», υπογραμμίζεταισε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Χάρι και της Μέγκαν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις