Ταινίες στην τηλεόραση σήμερα: Οι μέρες της καραντίνας θέλουν προσοχή, υπομονή, πειθαρχία και… ταινίες. Μένουμε σπίτι, φτιάχνουμε ατμόσφαιρα και σήμερα το πρόγραμμα έχει ταινίες για όλα τα γούστα… ταινίες που πάντα θέλαμε να δούμε και δεν βρήκαμε ποτέ το χρόνο, ταινίες που θα ξαναδούμε γιατί μαςστηρίζουν, μαςφτιάχνουν το κέφι, σκοτώνουν την κακή διάθεση και την κλεισούρα.

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την αμερικάνικης παραγωγής ταινία «Δίδυμοι Πύργοι». Η ταινία αφορά την αληθινή ιστορία της επιβίωσης δυο αστυνομικών, που παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Τον ρόλο του πρωταγωνιστή έχει ο Νίκολας Κέιτζ.

Στις 22:45 τη σκυτάλη θα πάρει η εξίσου αμερικανικής παραγωγής ταινία «In time». Η πλοκή: Στο μέλλον οι άνθρωποι δεν θα ζουν περισσότερο από τα 25 τους και ο χρόνος θα είναι το πολυτιμότερο ανταλλάξιμο αγαθό. Ένας νεαρός που κατηγορείται άδικα για φόνο θα εναντιωθεί στο σύστημα και σε εκείνους που έχουν… όλο το χρόνο με το μέρος τους.

Την ίδια ώρα ο Alpha θα δείξει την αστυνομική σειρά «Τhe Rookie». Ο Νέιθαν Φίλιον υποδύεται τον Τζον Νόλαν, έναν 40άρη άνδρα από το Λος Άντζελες που μόλις χώρισε και μετά από μια σοκαριστική εμπειρία, αποφασίζει να γίνει αστυνομικός έστω και σε αυτή την ηλικία. Παρότι η παρουσία του δεν είναι αρχικά ευχάριστη ούτε στους ανωτέρους του, ούτε στους νεαρούς συναδέλφους του, εκείνος καταφέρνει να τους πείσει να του δώσουν μια ευκαιρία.

Ένα τέταρτο νωρίτερα ο ΣΚΑΙ θα παίξει το Star Trek: Into Darkness.Ο Τζιμ Κερκ και το πλήρωμα του Εντερπράιζ αναλαμβάνουν να κυνηγήσουν και να εξοντώσουν έναν επικίνδυνο διαστημικό τρομοκράτη, ο οποίος έχει καταφύγει σε έναν ελεγχόμενο από τους Κλίνγκον πλανήτη. Όταν όμως τον συλλάβουν, θα διαπιστώσουν ότι έχουν εμπλακεί σε μια περίπλοκη, επικίνδυνη για το μέλλον της Γης συνωμοσία.

Στις 00:00 το Star θα προβάλει και εκείνο με τη σειρά του αστυνομική σειρά με τον τίτλο «Luther». Όταν οι ζοφερές σκιές του Λονδίνου γεννούν έναν νέο εφιάλτη, ο ντετέκτιβ John Luther πρέπει να βρει την άκρη. Ύστερααπό μία σειρά κτηνωδών φόνων ο Luther και η καινούργια του εκπαιδευόμενη, Catherine Halliday μπλέκονται σε έναν ιστό αληθινών και παραπλανητικών στοιχείων που φαίνεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να προστατέψουν μία ανείπωτη φρίκη.