Κορονοϊός Κατερίνα Μουτσάτσου:Την Κατερίνα Μουτσάτσου έιχε καλεσμένη μέσω skype η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day». Η ηθοποιός και σεναριογράφος, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού βρίσκεται στο Λος Άντζελες αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο ο σύζυγός της και το παιδί της πέρασαν νόσησα από τον κορονοϊό– καθώς δεν πήγαν σε κάποιον γιατρό να εξεταστούν ειδικώς – και περιγράφει πως έζησε όλη αυτή τη περιπέτεια.

«Είμαι στην Καλιφόρνια 12 χρόνια, δεν είχα αρρωστήσει σχεδόν ποτέ. Εδώ βλέπουμε νούμερα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό.

Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω ότι έχω τα αντισώματα. Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία μήπως έχουμε τον κορoνοϊό, οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ακόμα και αυτό για εμένα ήταν απόδειξη ότι δεν ήταν γρίπη. Ήταν λες και δεν το πήρε. Θέλω να κάνω το τεστ και είναι πάρα πολύ δύσκολο»,

Αναφερόμενη στα μέτρα που εφαρμόζονται στο Λος Άντζελες για τον περιορισμό της νόσου τόνισε ότι«εδώ, μία ή δύο ημέρες μετά την Ελλάδα έκλεισαν τα πάντα. Κανένας άνθρωπος στον πλανήτη δεν έχει ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Είναι πρωτοφανές, πρωτόγνωρο και ελπίζω να είναι προσωρινό. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά για το μετά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις