Κριός Απρίλιος 2020

Ο ρομαντισμός σας βρίσκει σε εξαιρετική φυσική και συναισθηματική κατάσταση στις 9 και 10 του μήνα. Είστε έτοιμοι να ξανακερδίσετε το χαμένο χρόνο. Αλλά τα μυστικά ραντεβού στις 11 και 12 Απριλίου, πρέπει να είναι όντως μυστικά αλλιώς όλα έχουν χαθεί!Οι σύντομες σχέσεις προκύπτουν εύκολα μεταξύ της 13ης και 24ης ημέρας. Και αυτοί που ψάχνουν τη βαθύτερη κατανόηση από τους αγαπημένους τους, θα την βρουν επίσης!Το φλεγόμενο πάθος εμφανίζεται στον αέρα στις 18 και 19: Όλος ο κόσμος είναι σαν μια σουίτα ξενοδοχείου στο μήνα του μέλιτος. Αγαπητοί Κριοί, Αλλά υπάρχουν και αυτοί που παίζουν με την τρυφερότητα των άλλων. Μεταξύ 25ης και 27ης Απριλίου, ίσως μάθουν με δύσκολο τρόπο ότι τα άστρα δεν εννοούν τέτοια παιχνίδια!Από τις 28 του μήνα και μετά, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κάνει διορθώσεις και να αποδείξει την αγάπη του ξανά και πάλι. Ένα ευτυχές τέλος είναι ακόμη πολύ πιθανό!

Ταύρος Απρίλιος 2020

θα θέλετε να συζητήσετε πιο συγκεκριμένα για τις σχέσεις γύρω στις 6 Απριλίου!Οι ρομαντικοί προβληματισμοί σας θα βρουν λύσεις που θα σας χαροποιήσουν γύρω στις 11 Απριλίου. Αλλά να ξέρετε ότι αν ακόμη σας απασχολεί ένα πρώην ταίρι ή ένας δυσχερής χωρισμός, ίσως να δυσκολεύεστε να βρείτε τη γαλήνη.Όλη η ατμόσφαιρα φαίνεται να ανατρέπεται από τις 15 Απριλίου και μετά – με την καλή έννοια. Στο εξής και μέχρι το τέλος του μήνα, θα βιώσετε την απόλυτη συζυγική ευτυχία ή ευδαιμονία στην αρένα των καινούργιων γνωριμιών!Αγαπητοί Ταύροι, αφήστε τον εαυτό σας να βουτηχτεί στο συναίσθημα. Ενδώστε σε όλες τις χαρές της ζωής, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με τον δικό τους ρυθμό χωρίς να παρεμβαίνετε. Και επιτρέψτε σε ένα ιδιαίτερο άτομο να σας «χειριστεί», ως το πλέον υπέροχο και ανεκτίμητο πλάσμα που είστε!Γύρω στις 22 Απριλίου, οι σύντροφοι αναστατώνουν ο ένας τα δεδομένα του άλλου! Παρασυρθείτε σε αυτή τη χαρωπή ατμόσφαιρα, ακόμα κι αν νιώθετε παραζαλισμένοι ή εντελώς αδιάφοροι για ό,τι άλλο συμβαίνει. Το συναίσθημα θα σας αποδείξει ότι αξίζει το ρίσκο!Απομακρυνθείτε από κάθε είδους παιχνίδια εξουσίας όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Ενίοτε οι παραπλανήσεις του μυαλού μπορεί να πλάθουν τρομακτικές συγκυρίες. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να καταβληθεί από αυτά… Γιατί στις 30 Απριλίου εσείς θα χαμογελάτε πλατιά – και για τους σωστούς λόγους!

Δίδυμοι Απρίλιος 2020

Κάποια άτομα ρομαντικού ενδιαφέροντος ενδέχεται να έρθουν στο σπίτι σας. Η πρόθεσή τους είναι να «κουρνιάσουν» και να απολαύσετε μαζί τη θαλπωρή γύρω στις 5 Απριλίου. Κρατήστε τα, ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίσετε την περίμετρό σας: Είναι απαραίτητο πλέον να κλειδώσετε απ’ έξω, όσους εμπλέκονται στη ζωή σας χωρίς να τους πέφτει λόγος!Μετά τις 7 του μήνα ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με μια εσωτερική πάλη. Τα συναισθήματά σας για κάποιο άτομο μπορεί να πληγούν, αν έχετε υπόνοιες ότι δεν είναι αυτό που περιμένατε. Όσο κι αν σας επηρεάσει το γεγονός, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Να θυμάστε ότι πάντα η αλήθεια είναι καλύτερη από μια ψευδαίσθηση!Εφήμερες γνωριμίες και παρέες θα σας συντροφεύουν στα μέσα του φετινού Απριλίου. Έτσι θα διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Είστε οι πλέον εξωστρεφείς ιδιοσυγκρασίες του ζωδιακού κύκλου, άρα σίγουρα σας αρέσει κα το «παιχνίδι» μέχρι ενός σημείου!Μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, φαντάζει θαυμάσια ιδέα. Και ο ρομαντισμός θα σας κάνει να χάσετε τον κόσμο κάτω από τα πόδια σας γύρω στις 18 του μήνα. Επειδή έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε, προσέξτε μήπως κάποιες συγκυρίες αποτελούν μόνο δοκιμασίες!Θα σας απασχολήσει αυτή η σκέψη στις 20 Απριλίου, που θα ζυγίσετε την τωρινή συναισθηματική κατάσταση με μια νέα οπτική σας για το μέλλον. Κρατήστε την ταχύτητά σας σε χαμηλούς ρυθμούς, δίνοντας προτεραιότητα σε πρακτικά θέματα για να απασχολείτε τη σκέψη σας!

Καρκίνος Απρίλιος 2020

Κάποιες σχέσεις σας φαίνεται να βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Αυτές θα λάβουν μια υγιή δόση αλήθειας μετά τις 5 Απριλίου. Σε αυτό θα συμβάλει καίρια και μια επιπλέον προσπάθεια από πλευράς: Επιλέγετε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν, παρά να προσπαθείτε να δραπετεύσετε από αυτά!Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγετε από αυτό που λέει η καρδιά του… Έτσι εστιάζετε στην αυτοκυριαρχία και την ιδιωτικότητά σας γύρω στο μέσο του μήνα. Ίσως να έχετε κάνει πρόσφατα μια ιδιαίτερη γνωριμία ή κάποιοι να έχουν προσπαθήσει να «εμπλακούν» στην υπάρχουσα σχέση σας!Αν είναι πολύ νωρίς για κάτι, θα περιμένετε. Αλλά σίγουρα μαθαίνετε τώρα να διαφυλάττετε περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε αυτή την περίοδο, γιατί υποκρύπτει κάποιες ανατροπές: Ίσως νέοι σύντροφοι να μπουν στη ζωή σας ή με κάποια παλιά ταίρια να ζήσετε ξανά τα καυτά συναισθήματα της νιότης σας!Όλη η ατμόσφαιρα γύρω σας αλλάζει στις 20 Απριλίου: Μπαίνετε σε μια καινούργια ρομαντική εποχή. Το καλύτερο στοιχείο των ημερών τώρα, είναι ότι νιώθετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι αληθινοί και ειλικρινείς!Η αγάπη ανθίζει με ορμή και ομορφιά όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του. Εσείς επαναπροσδιορίζετε όσα σημαίνει η οικογένεια για εσάς, χαράζοντας ένα καινούργιο μέλλον για τον εαυτό σας!Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη στο εξής, κάτι που σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Σε αυτό θα συμβάλλει πολύ ένα γεγονός γύρω στις 27 Απριλίου… Και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, καθώς θα σοκάρετε όλους όσους πίστευαν ότι δεν θα αγαπήσετε ξανά ποτέ!

Λέων Απρίλιος 2020

Δίλημμα μπορεί να αντιμετωπίσετε στο διάστημα ανάμεσα στις 10 και 17 Απριλίου. Από τη μία πλευρά θα νιώθετε μια συναισθηματική έξαρση, από την άλλη ίσως να μειώνεται η κοινωνική σας δημοτικότητα… Εξαρτάται από τον τρόπο που το βλέπετε!Οι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να γοητεύουν, έχουν ένα θέμα με τη δέσμευση. Οι πιο ιδεαλιστές, προτιμούν να παραδίνονται στις φυσικές τους ανάγκες. Λένε ότι στην αγάπη και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται… Το κατά πόσο αυτή η παγκόσμια άποψη «δικαίου» είναι παράλογη η όχι, είναι προσωπική επιλογή!Αγαπητοί Λέοντες, μετά τις 18 Απριλίου βγάζετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα. Τώρα που προσγειώνεστε, θα βρείτε την αδελφή – ψυχή σας που θεωρούσατε χαμένη… Κάποιοι μάλιστα θα φτάσετε στο σημείο να ανανεώσετε τους όρκους με το ταίρι σας!Μετά τις 22 του μήνα, οι σύντροφοι σχεδιάζουν πράγματα από κοινού και βοηθούν ο ένας τον άλλον στα όποια εμπόδια προκύψουν. Να ξέρετε ότι αυτή θα είναι η τελευταία δύσκολη φάση που θα βιώσετε για τον φετινό Απρίλιο!Στο εξής και μέχρι τις αρχές Μαΐου, θα είστε το τιμώμενο πρόσωπο στο πάρτυ της ζωής σας. Αγαπητοί Λέοντες, αν είστε ακόμη ελεύθεροι μέχρι αυτή τη στιγμή, τώρα θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Η εκθαμβωτική σας λάμψη θα μπορούσε να λιώσει ακόμη και την πιο κρύα καρδιά, πριν κλείσει ο φετινός Απρίλιος!

Παρθένος Απρίλιος 2020

Για όσους Παρθένους είναι αδέσμευτοι, αναμένεται να αλλάξει αυτό το δεδομένο γύρω σας στις 9 και 10 Απριλίου. Η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα, την πιο απρόσμενη στιγμή. Ανοίξτε και απολαύστε αυτά που σας έρχονται, είστε σε μια εξαιρετική φάση!Την ίδια περίοδο, κάποια ζευγάρια θα αρχίσουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε οικογένεια, να αποκτήσετε παιδί ή να χτίσετε σπίτι. Ακόμα και αν προκύψουν κάποιες αλλαγές σε αυτά τα σχέδια, να είστε βέβαιοι ότι είναι για το καλό σας – προκειμένου όλα να βρουν την καλύτερη θέση τους! Απρόβλεπτες στιγμές αγάπης θα σας εκπλήξουν πολλές φορές, στο διάστημα μεταξύ 13 και 19 Απριλίου! Αγαπητοί Παρθένοι, να ξέρετε ότι όλα όσα συμβαίνουν θα σας ευνοήσουν… Και μερικές από τις αποκαλύψεις αυτής της περιόδου, θα σας οδηγήσουν στο να εκτιμήσετε πιο πολύ τη διαίσθησή σας!Νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα νέο κατώφλι γύρω στις 20 του μήνα, όσον αφορά το μέλλον σας; Έτσι ακριβώς είναι, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι και σοβαροί. Μέχρι και οι πιθανοί αντίπαλοι ή ενάντιοι στις επιλογές σας, τώρα θα σταθούν στο πλάι σας!Κάποιες κοινωνικές πιέσεις ενδέχεται να προκύψουν μετά τις 23 του μήνα, αγαπητοί Παρθένοι… Αυτό αφορά κυρίως τους συντρόφους που δυσκολεύονται να κάνουν το «σωστό» – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Παράλληλα, κάποιοι μπορεί να θεωρείτε ότι δεν παίρνετε όση ικανοποίηση θα θέλατε. Ίσως και να πιστεύετε ότι τα συναισθήματά σας έχουν πέσει σε αδράνεια. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε να σας καταβάλει αυτή η ατμόσφαιρα. Η αγάπη επιστρέφει στη ζωή σας πριν ρίξει αυλαία ο μήνας… Πιο δυνατή και υγιής από ποτέ!

ΖυγόςΑπρίλιος 2020

Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου, είναι μια συνεχής αίσθηση πάθους και οραματισμού. Οι σχέσεις σας κυλούν με περισσότερη ομαλότητα και ευκολία. Τώρα θα νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας τονώνονται. Πολλοί θα είστε τώρα αποφασισμένοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται ένας γάμος ή έστω η συγκατοίκηση γύρω στις 5 με 6 του μήνα!Η «δουλειά» που επενδύετε για να βελτιωθεί η σχέση σας, ποτέ δεν ήταν πιο απολαυστική. Ωστόσο, καλό είναι να μην αναμένετε τώρα να πάρετε επισήμων τα εύσημα… Κάποιες περίπλοκες καταστάσεις διαβλέπονται γύρω στις 11 Απριλίου. Ίσως σχετίζονται με την ανάμιξη τρίτων ατόμων στην καθημερινότητα με το ταίρι σας!Το σύμπαν σας παράσχει το πράσινο φως για να κάνετε μια καινούργια αρχή: Θα το καταλάβετε να σας διέπει από τις 13 του μήνα και μετά. Ειδικά οι αδέσμευτοι Ζυγοί, θα νιώσετε σαν λουλούδια που μόλις ανθίζουν… Και όλα θα πάρουν ανοδική πορεία, σε επίπεδο τύχης και ευνοϊκών συνθηκών από τις 15 έως τις 24 Απριλίου!Μεταξύ 19 και 20 του μήνα θα δείτε πως όσα μαθήματα έχετε πάρει ως τώρα για την προσωπική σας ζωή, βρίσκουν εφαρμογή. Φανήκατε επιμελείς μαθητές, γεγονός που οδηγεί στο να γίνετε πιο έγκυροι και αξιόπιστοι!Γύρω στις 25 Απριλίου, μπορεί κάποιο άτομο να ζητήσει αποδείξεις γι’ αυτή την «αρτιότητά» σας. Ακόμα κι αν αρχικά θεωρήσετε ότι σας θίγει, το βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε!Όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον σας καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του, θα μαγνητιστούν από την έλξη σας. Τώρα σταματούν οι καθωσπρεπισμοί και παραδέχονται εύκολα πόσο ερωτευμένοι είναι… Είναι η ιδανική στιγμή για εσάς για να κάνετε την καλύτερη επιλογή, αν έχετε μείνει ακόμη αδέσμευτοι!

Σκορπιός Απρίλιος 2020

Από αστρολογικής πλευρά, διαφαίνεται ότι οι ελεύθεροι ίσως νιώθουν να μένουν έξω από το δρόμο της αγάπης. Όσο αφορά τους συντρόφους,την 1η και 2 Απριλίου θα νιώθουν σαν να αλλάζουν πλευρές στο κρεβάτι… Αλλά αυτές οι ακανθώδεις μέρες θα λάβουν τέλος, με ένα ικανοποιητικό κλείσιμο μόλις στις 3 του μήνα!Κάτι που αφορά το ταίρι σας, θα σας χαροποιήσει τόσο που θα πάψετε να είστε θυμωμένοι μαζί του. Αναπτέρωση του ηθικού σας θα νιώσουν και οι ελεύθεροι τώρα. Και πριν καν λήξει η πρώτη εβδομάδα, όλοι θα έχετε απελευθερωθεί από καταστροφικές ψευδαισθήσεις!Το διάστημα από τις 15 έως τις 24, θα διέπεται από μεταβαλλόμενες προσδοκίες, μαθήματα ωριμότητας και ευθύνες. Και όλα αυτά θα οδηγήσουν τους αφοσιωμένους και μυαλωμένους συντρόφους στην αίσια έκβαση!Η 19η και 20η Απριλίου θα είναι σημαντικές ημέρες, καθώς θα ισορροπήσετε μεταξύ εγωισμού και ισότητας. Αγαπητοί Σκορπιοί, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, μπορείτε να συνυπάρχετε και να είστε ευτυχισμένοι. Αρκεί να σεβαστείτε τα όρια και τη ρομαντικότητα του άλλου!Ακόμη και τα ζευγάρια που είναι μαζί πολύ καιρό, θα νιώσουν και πάλι τη σπίθα της προσέγγισης και της κατάκτησης μέχρι τις 27 του μήνα. Κανείς δεν πρόκειται να μείνει μόνος ή απογοητευμένος, με αυτά που σας φέρνει η εύνοια του σύμπαντος στις 30 Απριλίου!

Τοξότης Απρίλιος 2020

Οι προσωπικές σας συναντήσεις ίσως να βρουν κάποια εμπόδια μετά τις 15 Απριλίου. Φαίνεται ότι οι δοκιμασμένες στρατηγικές σας δεν αποδίδουν τώρα. Μην πτοηθείτε από τη συγκυρία, αφορά περισσότερο τους άλλους και λιγότερο εσάς. Τούτου λεχθέντος, γύρω στις 18 του μήνα θα είστε με το κατάλληλο ταίρι… Και δεν αποκλείεται να σας έχει οδηγήσει σε αυτό ένας φίλος!Μέχρι τις 27 Απριλίου να προσέξετε κάποιες συναισθηματικά φορτισμένες αναμνήσεις, είτε ένα πρώην ταίρι που σας δημιουργεί προβλήματα. Για άλλη μια φορά, όλοι λειτουργούν σαν να ξέρουν πιο πολλά για την προσωπική σας ζωή από όσα γνωρίζουν στην πραγματικότητα!Αγαπητοί Τοξότες, είναι στο χέρι σας να προστατέψετε από αυτό το κλίμα μια καινούργια γνωριμία ή το ταίρι σας. Προτιμήστε να κρατήσετε τις προσωπικές σας στιγμές, πιο ιδιωτικές απ’ όσο συνηθίζετε. Οι τελευταίες 3 ημέρες του φετινού Απριλίου θα σας φέρουν ευχάριστα νέα… Τώρα θα κατασταλάξετε για το ποιος ενδιαφέρεται ουσιαστικά, όπως και αν είναι πρόθυμος να σας προσφέρει!

Αιγόκερως Απρίλιος 2020

Γύρω στις 7 Απριλίου ανοίγετε μια περίοδο που θα αφορά κυρίως εσάς. Για τις επόμενες σχεδόν δύο εβδομάδες, θα νιώθετε πόσο σημαντικοί για το σωστό άτομο. Και να είστε βέβαιοι ότι αυτός ή αυτή, σας περιμένει με χαρά!Κανείς δεν πρόκειται να πληγώσει τον άλλον, ειδικά στις 11 και 12 του μήνα. Αυτό που θα βιώνετε, θα είναι σαν το παρόν και το μέλλον να είναι ένα… Δηλαδή μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, στην οποία ίσως επικρατεί μια θολούρα!Για καλό ή για κακό, εστιάστε περισσότερο στην ιδιωτικότητά σας γύρω στις 18 του μήνα. Δύο άτομα είναι αρκετά για να δώσουν απαντήσεις στα όποια ερωτήματα – και μάλιστα χωρίς περισπασμούς!Αγαπητοί Αιγόκεροι, όλοι και όλα γύρω σας χαμογελούν μετά τις 20 Απριλίου… Κάποιοι επειδή έχουν τα μυστικά τους, οι υπόλοιποι επειδή τους συνεπαίρνει η λογική του συναισθήματος. Σε κάθε περίπτωση, κάντε τα πάντα για να διατηρήσετε αυτή την χαρωπή διάθεση!Μετά τις 23 του μήνα, ίσως να σας προβληματίσει ένα περίεργο συναίσθημα. Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει. Εστιάστε στα θετικά της ζωής σας για να αναπτερώσετε την αισιοδοξία σας. Με το κλείσιμο του μήνα στις 30, θα σας δοθεί μια χρυσή ευκαιρία να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας!

Υδροχόος Απρίλιος 2020

Η πραγματική αγάπη εμπνέει τις δημόσιες και ιδιωτικές γιορτές στις 5 και 6 του μήνα. Ωστόσο, κάποιοι που δεν εμπλέκονται επιστρέφουν χωρίς να έχουν αλλάξει στις θέσεις τους αφού έχουν ευχηθεί στο χαρούμενο ζευγάρι τα καλύτερα. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για φίλους που δεν είναι ευτυχισμένοι μεταξύ της 9ης και 19ης ημέρας, άρα μπορείτε να χουχουλιάσετε!Από τις 13 έως τις 15 Απριλίου κάνετε βόλτα σε αγαπημένα μέρη, γελάτε με πράγματα που θεωρείτε αστεία. Το σαββατοκύριακο κοντά στις 17 του μήνα διέπεται από μια ιδιαίτερη εμμονή που σας κάνει να συμπεριφέρεστε άσχημα. Έως τις 20 είστε απασχολημένοι με εξωτερικές υποχρεώσεις, που σας αποσπούν από αυτό τον σύντομο και άτακτο μήνα του μέλιτος!Όσοι Υδροχόοι ήσασταν μόνοι και είχατε μόνο τη φαντασία για πολύ καιρό, η επιστροφή στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει μια ανακούφιση. Ο ηρωισμός εμφανίζεται για να σώσει την ημέρα με μια επιτυχία, η οποία τελειώνει έως 24 Απριλίου. Αλλά οι πραγματικές σχέσεις μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκες μεταξύ 23 και 30 του μήνα. Το να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά όταν έχει να κάνει με την κάθε ημέρα!

Ιχθύες Απρίλιος 2020

Αυτό που σας αξίζει, είναι η λάμψη που έχουν τα μάτια σας αν ξυπνήσετε ερωτευμένοι στις 7 του μήνα. Το νιώσατε ότι θα αναταράζατετα νερά, από τη στιγμή που εντοπίσατε το άλλο σας μισό!Στις 9 και 10 του μήνα, μια αμφιλεγόμενη σχέση σας θα αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και εξίσου φανατικούς ενάντιους. Εσείς εστιάστε στην ειρήνευση της ατμόσφαιρας, η ανακωχή κερδίσει μεταξύ 11 και 12 Απριλίου. Αγαπητοί Ιχθύς, η αίσθησή σας θα είναι ότι αναγεννηθήκατε και είστε έτοιμοι να χτίσετε το κοινό σας μέλλον!Οι νέες σχέσεις ευδοκιμούν όσο προχωρούν, αρκεί να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Μετά τις 15 του μήνα θα νιώθετε πιο ανέμελοι, πιο υπερβολικοί και πιο ευνοημένοι από το σύμπαν. Είναι εκπληκτικό τι μπορούν να κάνουν οι ενδορφίνες!Μια αναλαμπή αλλάζει τα πάντα μεταξύ 23 και 24 Απριλίου,που το ταίρι σας θα σας δείξει τον πραγματικό του πρόσωπο. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, τώρα θα έχετε εξαιρετικές γνωριμίες – είτε είστε έτοιμοι είτε όχι! Ανήκετε σε αυτούς που πρόκειται να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους, αποκτώντας ένα παιδί ή προχωρώντας μια σχέση; Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα αποτελέσουν μια αναζωογονητική αφύπνιση!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις