Ζώδια:Δίδυμοι και Υδροχόοιαρκετά εκλογικευμένοι, δείχνετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και σας δίνεται η δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε τα εύσημα.Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί,οργανωθείτε και μην ξοδεύετε άσκοπα τον χρόνο σας γιατί θα τρέχετε τελευταία στιγμή για να τα προλάβετε όλα και θα εξοντωθείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι,μπορεί οι επιλογές σας να μην είναι πολλές, είναι όμως αξιόλογες κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μην στέκεστε στην επιφάνεια, αλλά στην ουσία.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε βοηθά να συγκροτηθείς και να επιλέξεις το τι θα πράξεις με γνώμονα την σταθερότητα και την διάρκεια. Όσο για τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ξεκίνα και… τελείωσε σε εκείνες που πρέπει να γίνουν! Επιπλέον, σε μια σειρά από ζητήματα, φαίνεται πως οι πρακτικές λεπτομέρειες, θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οπότε κόψε το πολύ μπλα μπλα και στρώσου στην δουλειά! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σου δίνει τα περιθώρια για να «παραμυθιάσεις» κόσμο και να αποφύγεις κακοτοπιές, ίσως όμως και να σε κάνει θύμα μιας φημολογίας που δεν έχει καμία βάση.

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα γιατροσόφια, που σου προτείνει ο/η κάθε τυχάρπαστος «ειδήμων» και ακούγοντας τους πραγματικούς ειδικούς επί του θέματος. Επιπλέον, στα οικονομικά σου μια εξέλιξη μπορεί να «παγώσει» προς το συμφέρον σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα«σπέρνει» ανυπόστατες φήμες και fake news, χρειάζεται λοιπόν από την πλευράς σου μια αυστηρή αξιολόγηση, πρόσεξε ωστόσο μήπως χαθούν έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα, που τα χρειάζεσαι άμεσα.

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες και τις γνωριμίες σου, δίνοντας έμφαση στις πιο χρήσιμες και σε όποιον δεν αρέσει να απευθυνθεί σε άλλο… βασίλειο! Επιπλέον, στις συνεργασίες σου αποκτά προτεραιότητα το «να γίνει η δουλειά», ανεξάρτητα από τις όποιες συναισθηματικές «προτιμήσεις». Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη ή εξαπατήσεις και πρόσεξε μήπως τελικά πέσεις θύμα της καλοσύνης σου. Αν πάλι αρχίσεις να «μεγαλοπιάνεσαι» με φανταστικές προοπτικές, κράτησέ τις στην… φαντασία σου και μόνον!

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία κι εδώ απλά οφείλεις να είσαι απλά ο εαυτός σου, να έχεις δηλαδή μια ρεαλιστική προσέγγιση και να κινηθείς με σύνεση και μέτρο. Επιπλέον, στα εργασιακά σου αλλά και σε θέματα υγείας, η πρόληψη… σώζει! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα στα οποία δεν θα πρέπει να έχεις καμία απολύτως εμπιστοσύνη κι αν σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας, στην καλύτερη περίπτωση δεν θα ευοδωθεί.

Ζυγός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει στοχευμένες επαφές, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά ή νομικά ζητήματα και σίγουρα απαιτείται μια ρεαλιστική όσο και συμβιβαστική πολιτική, αφού κάτι θα χάσεις και κάτι θα κερδίσεις. Επιπλέον, θα χρειαστεί η «σοφή» παρέμβασή σου σε ένα συναισθηματικό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει λάθη και εξαπατήσεις στα εργασιακά σου κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτε. Όσο για τα θέματα υγείας, ότι κι αν εμφανιστεί μην βιαστείς να λάβεις μια αγωγή, αφού πιθανότατα θα είναι λανθασμένη.

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την ορθολογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου, οπότε καλό είναι να βάλεις στην άκρη για την ώρα εκείνα που σε ευχαριστούν αλλά δεν είναι της παρούσης, αφού προηγούνται αυτά που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένεια πρέπει να μπουν κάποιοι κανόνες. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα. Δημιουργεί ένα μικρό… χάος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου άλλα λέγονται και άλλα εννοούνται. Κι όσο για την… πατροπαράδοτη καχυποψία σου, αυτήν την φορά μπορεί να πέσει έξω!

Τοξότης

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα, «κόβοντας» τις υπερβολές και τα πολλά λόγια. Μάλιστα, το αμοιβαίο συμφέρον μπορεί να γίνει η βάση μιας win-win συμφωνίας.Αν πάλι στερηθείς κάποιον/α, μάλλον… καλό θα σου κάνει! Επιπλέον, μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου μελετώντας. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σου συνιστά να μην λάβεις καμιά σοβαρή πρωτοβουλία σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού το πολύ-πολύ να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»!

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να αναζητήσεις τρόπους, ώστε η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να αποκτήσει κι έναν λειτουργικό χαρακτήρα, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών, σε βάρος ίσως των πιο συναισθηματικών καταστάσεων. Όσο για την ψυχαγωγία σου, αυτή μάλλον θα.. περιμένει, αφού σήμερα προηγούνται εκείνα που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει να «ονειροβατείς» σε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας απάτης. Αν δε, σκέφτεσαι να επενδύσεις κάπου, είναι προτιμότερο να… χαρίσεις τα χρήματά σου!

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δρομολογούνται πρακτικά θέματα, σχετικά με την δουλειά, τα οικονομικά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητα σου και το καλό για σένα είναι ότι θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου, έστω και μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, καλείσαι να λειτουργήσεις προληπτικά σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα προσπαθεί να σε… μπερδέψει με στοιχεία που είτε είναι προϊόν απάτης, είτε της φαντασιοπληξίας κάποιου/ας, ενώ στις συναλλαγές σου τσέκαρε δύο και τρεις φορές αν έχει γίνει σωστά η δουλειά.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε καλεί να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, αφού μόνον έτσι θα προστατευθείς από τις κακοτοπιές και τους «κακούς». Ίσως μάλιστα να έχεις και μια… κατά λάθος επιτυχία, λειτουργώντας ως «υπνοβάτης»! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς ορθολογικά σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ξεκινώντας από τεχνικά ή οικονομικά ζητήματα και φθάνοντας στην σωστή κατανομή των καθηκόντων. Επιπλέον ένας «χρήσιμος περιορισμός» θα ωφελήσει τόσο εσένα, όσο και τους οικείους σου.