Ζώδια: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά. Μια μέρα ακόμα πιο κοντά στην έξοδο…

Κριός
Προσπάθησε να συντηρήσεις την επιθυμία σου να παίξεις ομαδικά ακόμη κι όταν σε ξεβολεύει μέχρις αηδίας.

Ταύρος
Νεύσε καταφατικά στην προσωπική αναδιοργάνωση που χρειάζεται για να παραμείνεις σχετικός στην καριέρα και με τους προσωπικούς σου στόχους.

Δίδυμοι
Η βελτίωση του εαυτού σου όπως και των σχέσεων με τους ανθρώπους της καθημερινότητας σου, πάει χέρι χέρι με την επιδιόρθωση παλιότερων προβλημάτων.

Καρκίνος
Για να βοηθήσεις την συναισθηματική ποιότητα της σχέσης σου όπως και κάθε είδους κοινά οικονομικά, χρειάζεσαι καινούριο όραμα.

Λέων
Είναι αρκετά σαφές ότι ο ενθουσιασμός δεν φτάνει για την προσωπική κι επαγγελματική επιτυχία, χρειάζεται να κυνηγάς και τους σωστούς στόχους.

Παρθένος
Αντί να κοπιάζεις μέχρι εξαντλήσεως για να φέρεις βόλτα χίλια δύο, είναι καιρός να βρεις έναν καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις παρακάτω.

Ζυγός
Η δική σου επιθυμία δεν φτάνει για να σπρώξει την σχέση με τα παιδιά ή τα ερωτικά σου, για δες λίγο καλύτερα τι φοβίες παίζουν από κάτω.

Σκορπιός
Επαναστάσεις χωρίς ή και με αιτία στο σπίτι, μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια σοβαρή αταξία στη σχέση σου.

Τοξότης
Αξιοθαύμαστη οποιαδήποτε πρωτοβουλία να συμμετέχεις, να βοηθήσεις, να στηρίξεις κοκ. Απλώς έχε κατά νου ότι κάθε άνοιγμα θέλει χώρο και χρόνο στη μέρα σου.

Αιγόκερως
Ελλείψει παρηγοριάς στο σεξ, το φαγητό και το ξόδεμα, μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις σχέση με σύντροφο, παιδιά, δημιουργικότητα ή και διασκέδαση.

Υδροχόος
Βιασύνη δεν χρειάζεται, επειδή ό,τι και να θέλεις να κάνεις, προϋποθέτει ότι έχεις την βασική οργάνωση, στο σπίτι, μέσα σου, στο γραφείο.

Ιχθύες
Εφόσον θέλεις να βάλεις τάξη σε συναισθήματα, δυσαρέσκειες, πρακτικές εκκρεμότητες, χρειάζεται και μία δραστική αναδιοργάνωση του τρόπου σκέψης σου.