Μιμή Ντενίση: Η Μιμή Ντενίση φιλοξενήθηκε μέσω skype στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου και μίλησε για την καραντίνα, αποκάλυψε ότι η ίδια αντιμετωπίζει την πανδημία με δύναμη και χαμόγελο και τόνισε πως όλο αυτό  με τον κορονοϊό, μάς έκανε να καταλάβουμε πόση ανάγκη έχουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή «Open Ελλάδα», ότι το πρώτο που θα κάνει μόλις τελειώσει η καραντίνα είναι να συναντηθεί με τους αγαπημένους της ανθρώπους,  μετά θα πάει κομμωτήριο και τέλος θα επιλέξει να πάει ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στον Σωτήρη Τσιόδρα και το πώς  έχει καταφέρει ο αγαπημένος λοιμωξιολόγος των Ελλήνων, να μεταδώσει την αισιοδοξία εν μέσω πανδημίας σε όλους.

«Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ο αγαπημένος των Ελλήνων είναι ένας συναισθηματικός άνθρωπος, μίλησε για τους παππούδες, τις μανάδες, έπιασε το σφυγμό των Ελλήνων, πήγε στα γηροκομεία, στους Ρομά,ήταν πολύ σημαντικό όλο αυτό. Σαν χώρα λειτουργήσαμε συναισθηματικά. Οι Έλληνες δεν έβαλαν τα χρήματα μπροστά, ως λαός βάλαμε προτεραιότητα τους γύρω μας και όχι τα χρήματα».

Τέλος η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στους ιερείς που επιμένουν να κοινωνούν τους πιστούς και να κάνουν λειτουργίες παρόλα τα απαγορευτικά μέτρα.

Εγώ είμαι ένας αληθινά θρησκευόμενος άνθρωπος, προσεύχομαι συχνά  πολύ, πιστεύω στον θεό αλλά ο θεός δεν θυμώνει αν προσευχηθούμε από το σπίτι δεν θυμώνει επειδή δεν θα πάμε στην εκκλησία, αν δεν μεταλάβουμε. Η θεία κοινωνία είναι μέσα μας. Είμαι πολύ εναντίον στην αντίληψη του αν δεν βάλεις το κουταλάκι στο στόμα σου, δεν παίρνεις τη θεία κοινωνία,  βοήθα έναν ηλικιωμένο αυτό είναι η θεία κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις