Αφιέρωμα στους τρεις κριτές του MasterChef είχε κάνει το περιοδικό DownTown, όπου ήρθαν στην… επιφάνεια γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του Σωτήρη Κοντιζά. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό σεφ, ο οποίος έγινε γνωστός ως κριτής στο MasterChef, ενώ έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πράγματα άγνωστα για τον ίδιο και τη ζωή του.

Η πρώτη του δουλειά ήταν στο εστιατόριο του Χριστόφορου Πέσκια, όπου είχε φάει πολύ τηγάνι, ενώ το τρίπτυχο του είναι το εξής: ασφάλεια, καθαριότητα, πειθαρχία.

Το περιστατικό με το δάκτυλο και το bullying στο παρελθόν

Ο αξιαγάπητος σεφ, στο παρελθόν ευρισκόμενος στην Κοπεγχάγη, καθάριζε ένα λάχανο και έκοψε το δάχτυλό του τόσο βαθιά που αιμορραγούσε ασταμάτητα. Πάντως, έχει δεχθεί bullying στο παρελθόν. «Μέχρι το λύκειο ήμουν ο “Φρουτζίτσου”» ομολογεί σε συνέντευξή του στο D.T. και συνεχίζει: «Στην αρχή με στεναχωρούσε αυτό, μετά ήταν ένα παρατσούκλι από αυτά που έχουν όλοι, ένα nickname».

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον εργαζεται σε καθημερινή βάση για περισσότερες από 12 ώρες στο βραβευμένο greek-asian εστιατόριο Nolan, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο «Proveleggioς» είναι «club» κι εστιατόριο, η θετική ενέργεια και ο ρυθμός ξεχειλίζουν εκφράζοντας το όνειρο του Σωτήρη Κοντιζά να έχει κάτι δικό του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις